Ця гра допоможе дізнатися справжній характер будь-якої людини.

«Почати питання» – це досить розважальна програма, яка допоможе вам дізнатися будь-яку людину, як кажуть, зсередини. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Після гри ви відчуєте, що ви буквально прочитали цю людину і знали його за сто років.

МиВеб-сайт Ми пропонуємо вам цікаві люди "на слабкому" і грати з ними в цій грі.

• Співбесіди по черзі просять один одному питання. Питання абсолютно будь-які: несподівані, особистісні, провокаційні, але найголовніше, препропозиції докладної відповіді, не тільки згода або відмова. Питання можна перетворити в будь-який напрямок, який вас цікавить (повторно, ми маємо 30 прикладів, з яких можна почати отримувати смак гри).
  • Але варто пам'ятати, що зворотний рух може бути ще більш несподіваним, і не варто переключатися на повністю заборонені теми.
  • Ви не можете відповісти на одну з них. «Так, немає, я не знаю, я не пам'ятаю» не приймається, потрібно дати максимально повну відповідь.
  • За попереднім розташуванням ви можете перетворювати опцію «пошукати питання», але тільки 1 раз.
р.

Який ваш найбільший страх? Які найбільш незвичайні люди, які ви зустрілися на літаках і поїздах? Чи є фільм або книга, яку вам подобається? Ви коли-небудь були дуже розчаровані в когось? У вас є будь-який безробітний талант? Розкажіть мені про вашу найщасливішу дату. Яка істина кинула на обличчя? Чи можете ви сказати, що ви були абсолютно різні особи 5 років тому? Який був самий смішний жарт ви коли-небудь сказав? Назва найбільш приємної пам'яті останнього року. Що ви думаєте про себе? Яким був останній раз, коли ви забили? Що ти найбільше засвоюється? Чи є фільм, який зробив ви дійсно погано? Яким був твій прізвик у школі? Ви щасливі, як ви зібралися батьки? Що б змінити? Яким був найгірший і найнебезпечніший момент життя? На вашу думку, що ваші друзі абсолютно щасливі і чому? Які поради ви подаруєте 18-річну повну незнайомцю? Що мало чого зробити вас щасливіше зараз? Що означає, що ви про поведінку інших? Ви коли-небудь самодопомогло незнайомцю? Якими стають твої класи? Чи є книга, яка змінила ваш прогноз на життя? Чи був момент у житті, щоб ви знали, що вам не потрібно нічого іншого? Яка ваша найцікавіша поїздка? Який жанр кіно найбільше вражає вас? Яким був найважчий вибір життя? Розкажіть мені своє найпримітнішу мрію. Ви коли-небудь робили в житті. Фото Астхік Ракимова

Дивитися також.
36 Питання, які призводять до любові
7 Способи, щоб любити незнайомець від першої другої

www.adme.ru/svoboda-psihologiya/7-prakticheskih-sovetov-kak-ponravitsya-neznakomcu-s-pervoj-sekundy-1337365/