Не можна сказати правду дитині.

Коли щирість у спілкуванні з дитиною зайва

Емоційна щирість - це чудова концепція, але тільки коли мова йде про дорослі стосунки. Деякі спеціалісти, які бажають бути щирими з дітьми та поділитися своїми враженнями. Вони вірять, що обмін почуттями з дітьми є спосіб навчити їх, як бути емоційно чутливими і свідомими. Проблема не є метою, але засіб, за допомогою якого ми досягаємо її.

99299

Якщо ви одягнете себе в дитяче взуття і подивіться на емоційну щирість через очі, проблеми стають очевидними. Коли дитина бачить вас сердитися на них, вони можуть подумати, що ваші стосунки з ними ґрунтуються на цій емоції (особливо молоді діти). Він може вирішити, що він погано або що щось неправильно з ним. Якщо батько відлякується, він підніме тривогу у дитини. Яким є батьківка для дитини, його надійна основа, і якщо ви стукнути страхом, то світ його стає менш безпечним. Дитина починає відчувати тривогу. Я пам'ятаю Д-р Нейфельд, як він консультував про те, як поговорити з дітьми про 11 вересня трагедія. Він консультує, що ви зберігаєте їх безпечними і даєте їм відчуття, що вони безпечні і тому, що ви впевнені, що нічого подібного не станеться до них.

Найбільша проблема з емоційною щирістю полягає в тому, що діти лікуються як дорослі. Але це не працює для них, оскільки вони потребують міцного та безпечного кріплення. Для того, щоб наші діти залежали від нас, і це те, що дає нам силу батькам і навчити їх. Коли ви починаєте говорити про них як дорослих, так і стаєте емоційно з ними, це не допомагає зміцнити відносини. Навпаки цей підхід заохочує дітей взяти позицію альфа, і вони вирішили, що їм потрібно подбати про себе. Діти в альфа- положенні не відчувають себе спокійно, вони дуже тривожні і важко піднятися.

Так що є батькам, коли дитина сердитися, сумувати, засмажити або рубати? Що б ми відчували, найголовніше, ми повинні донести до дитини, щоб наші стосунки були дрібними, ми все ще їх батьки, любов до них не ослаблений, і ми не залишаємо їх. Ми можемо сказати, що це не просто для нас зараз, якщо він вже очевидний, але в той же час ми можемо запевнити, що все буде працювати і ми допоможемо з ним. Основний принцип полягає в тому, що ми не хочемо, щоб вони були тривожними, що відносини є ризиком.

Що ми говоримо, коли ми лікуємо смерть? Як ми повинні бути в цьому випадку? Ось такий принцип: підтвердіть з'єднання і заблокуйте будь-яке відділення.

Наприклад, ми можемо сказати, що "Я завжди буду вашим мами/dad," або "Я не збираюся кудись." Коли загинув наш тенант, моя дочка була знаходжена з питаннями про те, де вона пішла. Ми подивилися на неї і подивилися на її фотографії. Ми домовилися, що якщо ми хотіли б запам'ятати її, ми можемо просто взяти картину її або відправити її трохи повідомлення прямо на небо і вона буде почути нас. У віці 4 років вона почуває себе небезпечним.

Коли мої дочки досить старі, ми розглянемо ці питання разом, але зараз я захищаю їх від почуття небезпеки, що оточує їх. У той же час емоційна щирість для того, щоб навчати емоції і навчити їх «обличчям життя» і надати їм відчуття безпечної бази, що так необхідно для їх вирощування і розвитку. Видання

@ Дебора Макнамара, переклад Юлії Твердохлебової, редагував Надія Шестакова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: alpha-parenting.ru/2016/01/04/kogda-pravdu-luchshe-ne-govorit/