Навколишнє середовище впливає. Ми змінюємо нас, чи подобається це чи ні.

Навколишнє середовище впливає. Ми змінюємо нас, чи подобається це чи ні. Це не те, що важко жити серед алкоголів і зберігати субриетію. Або, скажте, стежте за суворою дієтою в оточенні глутонів. Ми не будемо говорити про те, як жити і які думки ми повинні мати на будь-якому питанні, і ми відразу будемо слухати як степіді фоліо.

Наше середовище змінює нас на більш глибокому рівні. Поступово і спокійно. Звичайно, є люди з підвищеною стійкістю до навколишнього середовища. Я одна з них, я знаю цю тему дуже добре, і я можу сказати це: вона займає пекло багато зусиль, щоб не піддаватися впливу – не тільки і не так багато соціальних, але це глибоке, невидиме.

Це — добре, як зберегти весь організм тиск води від труби, яку ви вкрити, і в той же час вишивка бісером. І не п'ять хвилин на дисплеї (як тільки не проблема з "show"), але років.

Тому навколишнє середовище дуже важливо. І навіть з точки зору «любовно-протекторно-навіантно-виготовленої освіти-підтримка-відновлення-відновлення». Всі ці питання, звичайно, але на поверхні.

Це те, що ми повільно перетворюємо в цей період.

Поки людина дивиться навколо свого внутрішнього кола і просить себе питання: "Чи хочу перетворити в це?" - чим менша частина життя буде втрачена, тобто все.

Відповідача «так» вказує на те, що відповідач є одним із найщасливіших людей світу. У минулому житті він, ймовірно, врятував сотні голодних сиріт з бука, і тепер він піднімається живим на небо. Якщо ви не хочете бути попереджені, ви озброєні.Видання

Автор: Макс Фри

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Econetonline.com