Вона була потворна. . .

Ви знаєте, коли він прийшов до нас вперше, я був занурений красою. Тексти пісень, а це означає: Немає такої речі, як краса, я думав. Я був 14. Моя бабуся була 65 в часі. Вона сказала, що він був богом. Я не знаю, де мій батько зустрівся з ним, але він починався в наш будинок регулярно. З батьком вони обертають певну музику, потім просто музику викласти бутерброди на пластинах і відвертої горілки. Під час пиття - розмова, сміху, жартів. Він був не тільки красивим, але і чарівним.

Коли він прийшов, я скасував всіх своїх друзів. Що таке кіно, коли ви вдома?
Він був військовим пілотом. Він навіть потрапив у форму. Він був абсолютно безтурботним, бо для мене чотиринадцятирічна дівчина, вона була занадто багато. І я почав мріяти про нього вночі.

Але вона не була навіть пологів. Тексти пісень, а це означає: Любов для людини, і він Бог.

І один день він запросив своїх батьків відвідати. Я запитав або так я взяв, не зволожуючи і змиваючи на колінах - Я не пам'ятаю. Я шукав зустрічі з дружиною. Яка краса вона повинна бути, я думав, збираюся до нього з батьками, якщо він, Бог, приділив увагу їй.

Я не можу описати, як я відчував при відкритті двері. Я просто кажу, що якщо я зігрівся на голову з сланеммером, я б був менш розчаруванням і розчарував у всьому світі.

Вона була потворна. Всі І не робіть макіяж на обличчі. Сірий, блондин, безбарвний ... миша.

Я ходив в будинок з почуттям, що мій світ виповнився, що я тепер був 14-річною дівчиною з розбитим розумом. І якщо є несправедливість у світі, то є.

Потім ми сілимо на столі і ця жінка почала говорити.

Вона виявилася, щоб бути Ph.D. в біологіях, вона виявилася неймовірно цікавою людиною, і я сидів на столі з моїм ротом відкрито і зловила кожне слово вона сказала. А потім я половив себе мислення, що я припинив бачити, що вона не була красива.

А потім я шукав його, і я думав, що він не був настільки красивим, і вони були рівні і вписувалися разом. Я пішов з почуттям, що все було логічно і зрозуміло.

Він прийшов в наш будинок кілька разів, а потім пішов до Росії. Воєнний пілот, ймовірно, перемістив його на іншу станцію.

Через рік я дізнався, що він мав інсульт. Він став паралізованим і його дружиною став своїми руками і ногами і матір'ю. Що вона замінила світ для нього.І вона любить його і не відмовляється від нього.

Я не знаю, що він, чоловіча людина, яка дорівнює мені ніколи не зустрічався в моєму житті, побачивши в цій сірій дівчини, коли він вирішив її змащувати. Розум? травень. Я думаю, що вона була розумною, перш ніж вона була PhD в біології. Шаризма? травень. Я даю, коли вона була молодий, вона може мати це.
Але. . .

Ми не знаємо, чому Бог дає нам супутникам життя і як ми кидаємо їх з натовпу. Що приваблює нас до одного? Це таємниця.

Але я пам'ятаю його дуже часто, я думаю, що він в натовпі, побачивши цю потворну дівчину, побачила в її підтримці і задню. Немає помилки.Видання

Автор: Пахманв Пахманв

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: pokolenie-x.com/? р=32831