У моєму господарстві газети, картон і тирси йдуть в мульч! Метод, який ніколи не не вдалося...

Моя тітка - дивовижна жінка. Навіть здавалося б, більшість не зникають в її господарстві. Вона вдається знайти використання для всіх: старі меблі, посуд, одяг і навіть папір. Останні вихідні я знайшов її зробити те, що я думав дивовижну роботу: вона поширила газети навколо саду і заливила багато води на них.

Моя щелепа породжена з amazement... На мій передбачуваний питання, «Чому?» вона відповів, не відвертаючись від своєї окупації: й мульчі для полуниці. Про те, що таке мульч і чому вона потрібна, я дізнався вже над чашкою чаю з полуничним варенням. Я хочу поділитися важливою інформацією для всіх!

Мульч своїми руками

Для захисту культурних рослин від бур'янів багато садівників використовують простий прийом. Викладають на підготовлені клумби невеликий захисний шар паперу (можна використовувати газети, картон, кору або тирси), поливають водою, а потім висаджують рослини.

р.

Промені сонця не проникають через товстий шар мульчі і бур'яну пагони швидко вмирають. Крім того, мульч зберігає вологу набагато довше, а також запобігає поливу води і розмиття верхнього шару грунту. Спробуйте зробити це простим. НовиниВи будете вражені за ефективністю цього способу!

Вам потрібно.
  • картон
  • Відро
  • вода
  • нож

1. Залийте кілька літрів води в відро. Замочити її в папір. Зробити це потрібно акуратно, замочивши кожну газету окремо.

2. Помістіть газети в 5 шарів на грядках і посипте невелику кількість землі, щоб вітер не поширив папір по всій ділянці.
    р.

3. Вирізати отвори в газетах з ножем і рослинними культурами. Газети чудово підходять як мульч для однорічних рослин, так як вони повністю розкладаються восени. Картон можна використовувати для багаторічних культур.

Важливо знати: бур'яни не можуть використовуватися в якості мульчі (навіть запечена і оброблена хімічними речовинами), а також опадають листя (вони можуть бути носіями шкідливих мікробів або грибів).

Наші редактори побажають Вас успішним стартом в сезоні саду! Не забудьте дізнатися більше хитрощів від досвідчених літніх мешканців.

Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте ДИТЯЧИЙ ЧАС Автор статті

Вікторія Поплавська вважає, що мистецтво не знає відпочивати! Він захоплює малюнок, використовується для пошуку життя очима художника. Чистка будинку і приготування різноманітних страв вважається не роботою, але задоволення: після усього, можна підходити до будь-якого бізнесу творчо! Він любить нестандартні методи вирішення проблем. Улюблена книга Вікторія – Три комради Е. М. Ремарке.