Відчувний літній жилет придумав чудове використання гальок! Я збуджу ці ідеї.

Нещодавно я був на поїзді з чоловіком зі с. моєї країни. Природно, розмова почала про відпочинок, садівництво, урожай та інші радості, які дають УкраїнськаІ, звичайно, прийдешня тиждень дощу і грязі.

Я не можу сказати вам мій сюрприз, коли я почув, що він не піклується. Він просто продемонстрував мене фотографії похилих шляхів, які він виклав з каменів. Я раджу!

Ви не отримаєте бруду з ними. Вона відразу ж вимагала того ж чоловіка. Якщо ви думаєте про це, доріжок каменів набагато більше переваг, ніж, наприклад, асфальт. Очистити технологію і доступні матеріали перетворюють процес створення доріжки в реальний відьмовий апарат.

І вони тривають набагато довше: немає тріщин або куточків. Крім того, можна зробити унікальні візерунки каменів. Редакція "Сайт" У мене є 15 ідей для натхнення.

Шляхи каменю
  1. Дуже приємно прогулятися на такому шляху. Все, що залишається - вийняти стіл з кріслами і запрошувати друзів.

2. Морська тема завжди дуже цікава в ландшафтному дизайні.

3. Яка краса! Ви можете відразу побачити, що людина дала шматочок душі, прокладаючи камені так больше.

4. Ця ідея дещо нагадує суд турецького султана. Дуже багата.

5. Від відстані можна навіть виглядати ковролін. Але ні, нормальні камені!

6. Ви можете легко зробити дерево, як це. Відмінне рішення для дачі.

7. Таким чином, можна вибрати альтанку або будь-яку іншу площу на сайті.
    3369570 р.

8. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Широка площа каменів дає відчуття, що ви перебуваєте в природі, а не на тротуарі в середині міста.

9. Якщо ваші треки вже підкреслені іншим матеріалом, то можна зробити ці яскраві акценти.

10. У колі, в колі... І зробив! Навіть хто ніколи не був залучений до будівництва.

11. Дана версія мозаїки каменів подихає. Це місце буде вашим улюбленим в саду.
    доб.

12. Немає каменів - візьмуть непотрібні цегли. Також велика ідея.

13. Комбінувати камені різних розмірів, щоб отримати унікальний орнамент.

14. Ваші гості будуть любити його. Навіть на вулиці вони будуть почуватися каміном на килимі.
    , доб. 5

15. Пофарбуйте каміння фарбою, щоб отримати чудові візерунки.
    (доб. 4)

Таким чином, непристойні камені стають дуже практичними і красиві доріжки в саду. Вони можуть бути використані для руху, і ви можете розділити сайт на різні зони. Пелюшки прекрасно доповнять будь-який ландшафтний дизайн.

У процесі створення таких треків ви можете використовувати свою фантазію 100%. Поділіться чудовими ідеями з друзями в соцмережах!

Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте ДИТЯЧИЙ ЧАС Автор статті

Оксани Дудник любить живопис, готовий захопити картини весь час! Оксана знає багато про парфумерію, добре розбирається в модних тенденціях і подарує главу початок багатьох відомих блогерів краси. Її любов спорту повернулася до спорту плавання! Ksyusha віддає перевагу м'ясних страв, не думають день без них. Улюблена книга чарівної дівчини – «Принц» Ніколо Мачивеллі.