Цей студент є страшним, але він був неймовірно щасливий!

В університеті Іван Барановський, який любив ловити студентів з читовими аркушами. Він ніс для них. На кожному іспиті він стрибнув вгору, кинувся до чителю і з тріумфальним зовнішнім виглядом відійшов його чітковий аркуш, а потім злий. І Іван Ігнативіч мав звичаї прочитання газети, в той час як всі були написані, і періодично шукали його.

І всі студенти на іспиті Барановського спробували сидіти на останніх рядах, на часову надію не ловити очей. Але на одному з іспитів мій друг Олег взяв і сміливо сівся на столі, прямо перед вчителям. Всі отримали квитки, сидять, напишіть diligently. Через кілька хвилин, Іван Ігнативіч з'явився на пару людей. Решта їх бояться, що вони не будуть видалені з аудиторії.

Іван Ігнативіч мирно читав газету, лише зрідка опускаючи його і заглиблюється по офісі. А потім Олег, сидячи на першому столі, ретельно вийняти з-під столу товстий підсумок, відкривши на сторінці, він необхідний і викласти його безпосередньо на стіл до Івана Ігнативіча! І тоді я почав розкачати квиток.

Хтось шостий почуття Барановського запашить щось неправильне. Він опустив свою газету безпосередньо на замітку перед ним і зірвав Олегом. Студент побачив його і почав далі його розумову діяльність на знімку, що подряпиниться на листі. Олег Ігнативіч забрав газету, мій товари знову почав писати. Це сталося кілька разів. Офіс почав повільно сміятися.

Барановський швидко опустив газету і подивився на точку Олега. Він відповідав ненадійним виглядом образу безсоння. Учитель вийшов, прогулявся по Олегу, нічого не бачив, сіла і відкрила газету. Олег безшумно перетворив сторінку свого ноутбука. У офісі були броси.

Іван Ігнативіч прокинув газету на столі, підійшов Олег і почав шукати його. Звісно, не знайшов нічого. Ця сцена повторила кілька разів до закінчення іспиту. За кілька хвилин до кінця Олег зумів спокійно видалити свою замітку з газети Барановського і приховати її в брифе. Коли Олег взяв на роботу, Олег Ігнативіч не міг стояти його і просити його:

- Сидоров, ви обдурили?

- Ні, Іван Ігнативіч, як ви думаєте, що? Ви подивитеся на всі мої речі кілька разів і ви не знайшли обману листа!

- Я впевнений, що ви обдурили, Сидоров! Але як ви це робили?

до Немає, я не зрада ... Продовжуйте виправдати Олега.

- Давайте це, Сидоров. Я даю вам велике!

Олег розповів мені про його слухання. Барановський повинен відповісти на його слова і малювати його в заголовку «п'яти».

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

Категории

Смотрите также

Новое и интересное