Віртуоз. Приголомшлива історія про фіксатор Mironic і стипендії чоловіків

Коли я був молодий, я працював в заводі як фіксатор. І ми мали найцікавіший хлопець Миронич. Миронічна кришка. Похилий постійно і безладно. Він не просто обдурив на тріфлі, він зробив історії, які вони слухали його з ротами відкритими і тільки в кінці, вони усвідомлювали їх. Не один сердився, навпаки, любив його.

І ми приїхали з хлопцями на автобусі, приїхали до входу і вирішили взяти дим. І пішов Миронич, один з чоловіків, відступив до нього:

Слухати Миронич - українською

- Приїжджайте, Михайло! Ви не можете побачити, що я поспішаю! Білоковський став опущений, рибка внизу - темрява! Я ходжу до майстра, щоб взяти ламку, і я повинен отримати мішок кудись. Або ще місцеві жителі вкрадають все! - Мироніч сказав на пробіг і зникнув за межі входу.

Чоловіки з абсолютно дивним виглядом почали шукати один одному, а потім, не погоджуючись, в повній тиші захопили свої речі і весело подряпини до Куликово ставку безкоштовною рибою. Як молодий, я пішов в магазин, щоб покрити рибалки.

Через годину я чую вибірковий килимок і диких кришечок з заводського двору. Виявилося, що чоловіки повернулися сердитися і почали шукати Міроніку, і він побігла з них і подрібнила хороший мат:

- Гей, хлопці, що ви робите?! Ви запрошуєте мене, щоб ви!

Я зустрілася з великою кількістю ліктів. І дізнався, що він не може бути спійманий. Але таким чином, що через два секунди я можу стати брехливою, що б зробити двадцять великих чоловіків досить багато бігу, я ніколи не вдалося, і я не досягне успіху. Для цього вам необхідно бути Міроном.

через eku.ru/vysshii-pilotazh