Що відбувається, якщо ви поставили папугу в трьох котах? Ви ніколи не здогадуєте!

У мене є кілька тижнів на бізнесі. І вона вирішила дати мені, щоб говорити, для безпечного прибирання. Я мав три коти в домашніх умовах: Сибір, Сіамсе і великий Майне Коон. В кінці я погодився, особливо після того, як друг переконував мене, що її коти і Кешенка отримали разом.

А потім друг приніс її папугу до мене. Як морква. Великий тартоо Кешенку, який був високогірним, ніж мої коти. Коли я висловив мої сумніви про можливість дружби між цим гордим cockatoo і мої домашніми тваринами, друг просто збочений, кажучи, що вони будуть отримувати разом, не турбувати і відкрити клітку.

Какаду виходив і весело поїхав в центр приміщення, де коти торгують таким гістьм сати на килимі, витончено прокинулися над лідером у пачці - Головне коон і замішали його на носі з його вимкою. Тоді він запитав, «Чи хочете щось чай? й

Тоді виявилося, що це не все, що Кешенка була здатна. Він регулярно збирав їжі від своїх котів і похизувати їх навколо квартири, якщо я забули закрити клітку. Так, коли цей терористичний тартоо був остаточно відхилений, коти і я дихав зітхання рельєфу.

Веб-камера