281
Це те, що професійно навчена собака може зробити!
Я нещодавно очолювала гід для собак у міській області. Дуже цікаво, я кажу вам! Молода лялька з тренером прогулялася по вулиці і зацікавила буквально все. Але чоловік протримував його щільно за допомогою спеціальної ручки на жилеті, не даючи простору собаки маневрувати.
Ця пара підійшов пішохідну переправу на світлофора. Молодий довідник спробував перенести його на зелене світло, але отримав тільки відляку. На обличчі з'явилася чітка плутанина. Тоді він взяв чоловіка на спеціальний світло для сліпих, розташованих неподалік. Він зробив все правильно: він ретельно переніс чоловіка строго до «зебра», не дозволяючи йому взяти додатковий крок до сторони. І ще з однаковим перплексованим виразом, глухий призвело до попереднього перетину.
І сьогодні я зустрілася з цим собакою знову, тільки він вже пройшов іспит про професію. Вони подарували йому захоплюючу леді, як підопічних, які запашують як дешева парфумерія. Вона постійно витягнула собаку лейшом, перетягнувши його через червоне світло на дорозі, закопувала сигарету, і нарешті приніс собаку до кота. Але розумний собака не піддався провокації! Він дилігентно привів до правильного переходу, ігнорував кішки і, не мучуючи одного м'яза на музці, пропущений гаслом, вибухнув перед нісом. Тільки в кінці ретельно відрізаний "містечко" трохи нижче талії ...
CatalàDeutschEnglishEspañolFrançaisItalianoLatviešuLietuviųNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânăSlovenčinaSvenskaالعربيةفارسیעבריתΕλληνικάБългарскиРусскийСрпски / srpskiУкраїнська中文(台灣)