56
Людина зрізала стару шину і вивернула її всередину. Результатом є лізинг!
Мій котеджний сусід - вантажник. Незважаючи на те, що він витрачає більшу частину свого часу за кермом, він зумів перетворювати свій сайт в справжню чоловічу. І допомогли йому, дивно. шемалей Він робить їх дивовижними ремесла, які ідеально вписуються в ландшафтний дизайн.
р.
Редакція "Сайт" Я вирішив розповісти вам, як зробити корисну шину з звичайної шини. наїзницяй Це можуть бути клумби, столи, поофи і різні фігури. Необов'язкові шини будуть знайдені в кожному власнику автомобіля. Довгий стурбований поганими якісними дорогами та цвяхами.
Вам потрібні блискучі ліжка.
Прогрес роботи
Шукаємо, що можна зробити різноманітні вироби! Місце для відпочинку, гойдалка для дитини... І це все зроблено чоловіком з старими шинами.
29111
Для натхнення ми даємо вам відео, що показує багато ідей для ремоделювання зайвих шин. Я завжди був вражений людьми, які можуть створити красу з простих речей.
Розкажіть в коментарях, використовуйте незвичайні елементи для прикраси вашого котеджу. Не забудьте поділитися своїми ідеями в соцмережах!
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте ДИТЯЧИЙ ЧАС Автор статті
Оксани Дудник любить живопис, готовий захопити картини весь час! Оксана знає багато про парфумерію, добре розбирається в модних тенденціях і подарує главу початок багатьох відомих блогерів краси. Її любов спорту повернулася до спорту плавання! Ksyusha віддає перевагу м'ясних страв, не думають день без них. Улюблена книга чарівної дівчини – «Принц» Ніколо Мачивеллі.
р.
Редакція "Сайт" Я вирішив розповісти вам, як зробити корисну шину з звичайної шини. наїзницяй Це можуть бути клумби, столи, поофи і різні фігури. Необов'язкові шини будуть знайдені в кожному власнику автомобіля. Довгий стурбований поганими якісними дорогами та цвяхами.
Вам потрібні блискучі ліжка.
- шини
- нож
- пластини
- фарба
Прогрес роботи
- Малюнок на внутрішній стороні контуру шин майбутнього квітки.
р. - Добре заточуємо ніж. Почати різання призначеної форми. Це гарна робота.
- Тепер поверніть шину всередину так, щоб гладка сторона була поза. Зробити це потрібно акуратно, щоб тріщини і тріщини не утворюються.
р. - Зробіть всі контури навіть і прозорими, щоб виріб має привабливий вигляд.
, Україна - Пофарбуйте своє клумбу рівномірно. Далі сміливо додають рослини і готові!
Габаритний зображення
Ви можете вирізати шини, як вам подобається і зробити будь-які форми.
Шукаємо, що можна зробити різноманітні вироби! Місце для відпочинку, гойдалка для дитини... І це все зроблено чоловіком з старими шинами.
29111
Для натхнення ми даємо вам відео, що показує багато ідей для ремоделювання зайвих шин. Я завжди був вражений людьми, які можуть створити красу з простих речей.
Розкажіть в коментарях, використовуйте незвичайні елементи для прикраси вашого котеджу. Не забудьте поділитися своїми ідеями в соцмережах!
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте ДИТЯЧИЙ ЧАС Автор статті
Оксани Дудник любить живопис, готовий захопити картини весь час! Оксана знає багато про парфумерію, добре розбирається в модних тенденціях і подарує главу початок багатьох відомих блогерів краси. Її любов спорту повернулася до спорту плавання! Ksyusha віддає перевагу м'ясних страв, не думають день без них. Улюблена книга чарівної дівчини – «Принц» Ніколо Мачивеллі.
Вона багата часником і лавровим листом. Шукайте секрет!
Не залиште своє ліжко до тих пір, поки ви не робите ці вправи. І ось чому.