Нестабільна акція! Я почав носити цю маску 3 рази на тиждень.

Основна причина будь-якої проблеми шкіри ... Ви знаєте, що? Відсутність вологи! Зневоднена шкіра Злий, швидко старіння, втрачає тонус, приходить зморшки. Будь-які дефекти шкіри можна зробити менш помітними, замочивши шкіру вологою.

Ви можете почати з незвичайного. ранкова мийкаСуха шкіра, схильна до зморшок, мити теплом молоком. Жирна шкіра і шкіра комбінованого типу - кефір. Після незвичайного миття не варто змивати обличчя водою, досить змочити шкіру серветкою.

Слабкі і молочні продукти будуть освітлювати шкіру, позбавляти від плям, розгладити дрібні нерівності. Все завдяки марвелозу. молочна кислота у своїй лінії! Також це нескладна маніпуляція допоможе почати новий день з променистою, зволоженою шкірою обличчя.

浜у 涓 蹇

Зволоження маски для обличчя в домашніх умовах Перший рецепт, який я хотів би розповісти про надзвичайну допомогу. Якщо шкіра погана, гірчиця допоможе! Від тьмяного кольору, від будь-яких недоліків, щоб повністю зволожити шкіру і відновити кожну клітинку. Порошок гірчиці багата вітамінами групи В, А, Д, Е, які будуть корисними діями на шкірі жінки в будь-якому віці і роблять її красивими.

Вам потрібно.
  • 1 ч.л. тепла вода
  • 2 ч.л. рослинного масла
  • 1 ч.л. сухого гірчичного порошку

Додаток
  1. Змішайте всі інгредієнти до консистенції товстої сметани. Застосовувати маску для очищення шкіри обличчя і шиї.
  2. Після 15 хвилин промийте маску теплою водою.

р.

浜у 涓 蹇

Фруктові кислоти трансформують шкіру миттєво! Примітно, що є домашні рецепти для використання фруктових кислот, оскільки процедури салону з використанням цього сировини не дуже дешево. Така маска не тільки зволожує шкіру, але і поліпшить складність.

Вам потрібно.
  • напівзапечена
  • півдощ

Додаток
  1. Натерти на невеликій тертці очистити яблуко і моркву. Змішайте їх в однорідному каструлі, можна збити блендером.
  2. Застосувати маску 20 хвилин, змити теплою водою.

677472

浜у 涓 蹇

Ця маска надзвичайно хороша для загартування шкіри обличчя. Сир краще використовувати жир, домашній. Якщо у вас немає соку алое - немає проблеми, його можна замінити розчином теплої води лимонним соком.

інгредієнти
  • 3 ст.л. сир
  • молоко
  • сік алое

Додаток
  1. Перемішайте сир з молоком до пастистійкості, нанесіть на очищену шкіру обличчя.
  2. Через півгодини вимити маску теплою водою. Потім протріть обличчя алоеним соком або лимонною водою, він відмінно тонує!

浜у 涓 蹇

Немає міцності, як я люблю ці маски! Я пропоную вам оцінити свій ефект: шкіра так довго на зиму! Не забудьте дати цю статтю друзям в подарунок.

Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті

З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері

Категории

Смотрите также

Новое и интересное