329
Мій сусід вирішив пити, не з ким. Він викликає кота...
Моє сусідство в країні Валера колись почався в ячміні щурів і мишей. Він вирішив не мудро і отримати кота. Придбалий величезний червоний кіт на ринку і приніс його в країну. Тільки цей кіт не схожий на всіх інших - гризунів боїться буквально до шуддера в погомілкових колінах і tantrums. Не кидайте живіт, щоб бути настільки слабким! Вони залишили кота, і вони почали жити: Сама Валера шайби гризунів, і коти регулярно бояться їх.
А один раз восени Валерка прийшов на країну, взявши половину л горілки. Не можна пити! У с. тільки бабуся і діти маленькі, і чоловіки працюють важко. Випивання в одній людині не є варіантом, тому Валерк вирішив познайомити кота до цього чоловіка.
Він заливав собі склянку горілки, кішка щедро всипається в склянку вальріана, сідає на стіл. Валерк відвертав свою пляшку, кот показав весь склянку валерійського і почав розкочувати на підлозі з приглушеним виглядом. Потім він помітив голову і життєздатно побігти в ячмінь, який був повний щурів. Кіт практично вибивав двері в ячмінь з головою, захопивши там трохи і з'явився на ганку будинку з величезним мертвим щуром у роті. Я прокинув тіло біля дверей і з зовнішнім виглядом переможця.
Вранці Валера з'явилася рано на ганку, відразу ж з'явилася сонна кішка. Він розтягував блаженно на сонці, потім повертав голову і ... побачила щура, загинув сам! Валера не побачила такі хістерії навіть коли він зламав улюблену вазу дружини. Він мав знову отримати валеріанську кішку.
по lolkot.ru/ 2015/01/30/text36838