Цей робот визначає походження людини з одного фото

р.

Мережа набирає неймовірну популярність роботи програми Телеграма, яка визначає руське походження людини — @DeepLineageBot. Все, що вам потрібно зробити, це відправити фото і отримати цікавий розрахунок. Робот стверджує, що, звичайно, він намагається, але все ще не приймати його результати серйозно – це досить жарт.

Вирішивши, що в будь-який жарт, редакційна колегія Веб-сайт Я зробив експеримент на себе. З’ясуйте, що в кожній з нас є маленька тушка. Що робити?

"Я спалений татар."

Габаритний зображення

«Я російська. Незважаючи на те, що в нашій родині було багато національностей: Турки, українці, поляки, англійська, і нещодавно визнали, що навіть греки.

«Я татар. Але за кордоном, є загальним для списку всіх країн затоки, які намагаються вгадати мій будинок.

8406676

"Я дуже просто татар."

7991379

Я офіційно маю половину татарської крові, половина азербайджанської крові. Але моя мама була українською. й

"Я російська."

"Я спалений татар."

Я половина Татара, половина Росії.

Всі мої предки є татарами, але я зміг простежити генеалогія тільки до 5-го покоління.

"Я російська."

"Я просто людина з планети Земля."

Дивитися також.
На цьому сайті кожен може знайти подвійний.

www.adme.ru/zhizn-nauka/na-etom-sajte-lyuboj-chelovek-mozhet-najti-svoego-dvojnika-1055810/