12 спроб старшого покоління для друзів з сучасними технологіями

12 спроб старшого покоління для друзів з сучасними технологіями

Ми навчилися тримати ложку і читати стрункі. Тепер наш поворот.

Коли старше покоління робить всі ці смішні помилки, Веб-сайт Не заохочуйте вас сміятися на них, але ще раз нагадуємо вам, що приємно подарувати вашій родині трохи більше уваги.

Сьогодні Бабця показала мені деякі з своїх улюблених сайтів 12 спроб старшого покоління для друзів з сучасними технологіями .

Моя бабуся попросила мене виправити її телефон, тому що зовні годинник завжди показує неправильний час 12 спроб старшого покоління для друзів з сучасними технологіями

Мій тато хотів надіслати мені картину своєї нової плити, але він не знав, як відключити передню частину функції камери з серцем 12 спроб старшого покоління для друзів з сучасними технологіями .

Моя бабуся скаржалась, що віддалена була занадто багато кнопок, тому я спрощена це 12 спроб старшого покоління для друзів з сучасними технологіями

Мій 90-річний бабуся з Японії показав, як вона розширює текст на своєму телефоні 12 спроб старшого покоління для друзів з сучасними технологіями

Моя бабуся є досить прогресивною для нашого часу 12 спроб старшого покоління для друзів з сучасними технологіями

Моя мати і сучасна технологія 12 спроб старшого покоління для друзів з сучасними технологіями

Бабця друга просто запитала, чи телефон його було 12 спроб старшого покоління для друзів з сучасними технологіями

Моя бабуся відправила мені це фото в пошті. Найшвидший графічне повідомлення у світі 12 спроб старшого покоління для друзів з сучасними технологіями

Моя бабуся вирішила друкувати фотографії з телефону 12 спроб старшого покоління для друзів з сучасними технологіями

Бабця попросила зафіксувати свій комп'ютер, тому що "вічно рухається назад" 12 спроб старшого покоління для друзів з сучасними технологіями

Мій бабуся взяв її перший selfie сьогодні. З фронтальною камерою натисканням на дзеркалі 12 спроб старшого покоління для друзів з сучасними технологіями

Фото ImRachaelGreep/reddit
На основі BoredPanda

Дивитися також.
21 випадок, коли подарунок бабуся є ще однією причиною посмішки
10 простих правил для обговорення Старих батьків

www.adme.ru/svoboda-psihologiya/10-prostyh-pravil-kak-obschatsya-s-pozhilymi-roditelyami-1435015/