329
Якщо ви почуєте цю фразу на телефоні, вішайте.
р.
Від нових, але з часом шахраї приходять з більш складними схемами сприйняття.
Веб-сайт Звертаємо вашу увагу на порівняно новий тип шахрайства і заохочує Вас уважно прочитати цю статтю.
Якщо телефонні кільця і хтось запитує:"Чи ви почуєте мене?"- Ханг вгору. Скаммер намагається записувати відповідь й з вашим голосом, тим самим дозволяючи використовувати аудіозаписи, щоб зробити покупки або інші подібні операції.
У деяких випадках «Так» дієсловий договір, як натискання кнопки «Я погоджуюсь» або «Я приймаю умови» при купівлі інтернету. Це називається голосовим підписом і юридично використовується багатьма компаніями для підтвердження змін або оплати послуг.
доб.
Навіть якщо ви думаєте, що це непристойно, щоб повісити з незнайомцем, це не так, іноді це може допомогти вам.
На основі новоїйорки.cbslocal, новини10
Дивитися також.
9 Поради, які можуть зберегти ваше життя один день
Як дізнатися, чи ви є шахраєм
www.adme.ru/svoboda-psihologiya/kak-ponyat-chto-pered-vami-moshennik-1403515/
Від нових, але з часом шахраї приходять з більш складними схемами сприйняття.
Веб-сайт Звертаємо вашу увагу на порівняно новий тип шахрайства і заохочує Вас уважно прочитати цю статтю.
Якщо телефонні кільця і хтось запитує:"Чи ви почуєте мене?"- Ханг вгору. Скаммер намагається записувати відповідь й з вашим голосом, тим самим дозволяючи використовувати аудіозаписи, щоб зробити покупки або інші подібні операції.
У деяких випадках «Так» дієсловий договір, як натискання кнопки «Я погоджуюсь» або «Я приймаю умови» при купівлі інтернету. Це називається голосовим підписом і юридично використовується багатьма компаніями для підтвердження змін або оплати послуг.
доб.
- Не відповідайте телефонні дзвінки з числах незнайомих осіб. Якщо ви приймаєте дзвінок, ви підтверджуєте, що номер працює. Після цього можна продаватися в базі даних іншим операторам.
- Якщо ви відповіли на дзвінок несправедливим числом, будьте скептиком незнайомців запитують питання, які пропонують так. Це може бути питання «Чи ви почуєте мене?», «У вас комфортно говорити?», «Чи ти домашнє?» і т.д. Відповідна відповідь на будь-яке з цих питань: Хто ви і чому ви хочете знати? ?
- Налаштуйте автоматичне відправлення чисел незнайомих для голосового повідомлення. Не залишає повідомлень.
- Не видається особистої інформації незнайомцям. Навіть якщо вони вимагають бути співробітниками компанії, які ви знаєте.
Навіть якщо ви думаєте, що це непристойно, щоб повісити з незнайомцем, це не так, іноді це може допомогти вам.
На основі новоїйорки.cbslocal, новини10
Дивитися також.
9 Поради, які можуть зберегти ваше життя один день
Як дізнатися, чи ви є шахраєм
www.adme.ru/svoboda-psihologiya/kak-ponyat-chto-pered-vami-moshennik-1403515/
7-річна дівчина і її мама віртуоз перетворюється в героїні Дісней
Прийміть погляд на те, що найвідомі скельні повстанці та фреаки нуля стали