Все для дитини, або як виростити егость

Все для малюка. Чи є це погано?

Найбільш поширеною формою виховання є те, що батьки намагаються дати дитині все, що вони можуть. Вони не шкодують про здоров'я, час або любов. Батьки вірять, що це дуже добре для дитини. Але це дійсно правда?

р.

Ми будемо говорити про одного з них.

Перший метод передбачає освітню позицію батьків, а другий базується на самоспадності дітей. У сім'ї, як ми знаємо, найвищий рівень самопізності, але дитина здатна концентрувати всі свої сили на себе. Це виглядає так: дитина народжується, а батьки відразу ж мають відношення «ми живемо для тебе». Батьки працюють і витрачають гроші тільки для своїх дітей. До участі також беруть участь гості Грандепарентів та онуків. Дні народження дитини святкуються особливим смаком, багато дарують подарунки, просто порадувати улюблену дитину. Елітний дитячий садок, де це так легко. Учбовий та університетський університет, батьки яких платять, щоб працювати кілька робочих місць. Висока зарплатна робота, де дитина отримує роботу через друзів і даду. "Ми живемо для вас."

Все зроблено для дитини, і в результаті він виростає розуміння того, що все знову поповнюється... хто?

Батьки відчувають, що вони роблять хорошу роботу, тому що вони працюють самостійно для щастя своєї дитини. Але це буде велика проблема в майбутньому. В першу чергу дитина починає вимагати від батьків.

Дівчата починають трохи раніше хлопців, у віці 9-10 років, але не менш активно. Дитина може вимагати автомобіля або навіть квартиру, коли вони молоді. Багато дітей заселяють своїх батьків, які потім захоплюють голову і скажуть, «Я це вдячність?» Ми проживали для вас весь життя, ми зробили все, і тепер ви будете платити нам назад? І дитина вимагає не тільки одного матеріалу, але він руйнує життя батьків таким чином. Цей вид жертви: «Як ти живеш для мене?» Потім подаруйте мені квартиру і перейдіть до пансіонату, так що я не отримую в дорозі.

Саме тому батьки підняли самі ці діти. Вони жили для дитини всі свої життя, і всі інші не допускаються, щоб принести його до одного кроку.

Вам необхідно зрозуміти, що відбувається не варто звертатись до дитини. Ви не повинні жити для нього, оскільки він поглинає цю ідею, як губка, і проведе її для інших його життя.

Це буде краще, якщо він бачить вищу мету в діях своїх батьків, більш глобальних, ніж його радість і щастя.

Дуже просто. З дитинства всі дні народження святкуються не для дитини, але для своїх гостей, для своїх друзів. Він повинен брати участь у підготовці їжі, дарувати подарунки самостійно, не приймати їх. Ідея, пов'язана з подарунками, дуже важко зрозуміти, тому що, швидше за все, батьки вже склали думку про це питання, яка була закладена грандіознимипарентами.й Ви просто повинні почати наступну цю традицію, яка допомагає вам розвивати здібності, щоб перемогти цю мережу батьківства. В Індії, наприклад, це все ще, як святкуються іменинники, тому на день народження людина дарує подарунки своїм гостям.Дад будує будинок для мами, не для малюка жити там. Дитина пішла в школу - це милосердя, щоб отримати знання.

Ідея полягає в тому, що дитина не відчуває себе як центр сім'ї, інакше вона буде рости в монстра, які батьки будуть шкодувати.Не потрібно боятися, що він буде ходити, бо він буде рости, щоб бути гарною і щасливою особою, яку кожен буде щасливий бачити в будь-якому місці. У вас є можливість навчити його багато важливих особистісних рис, які будуть дуже цінні серед людей навколо нього.Видання

На основі матеріалів лекції Сергія Серебакова «Сила дитячої емоції»

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/Sattvamama/posts/1874905089417562:0