Не завжди так. У той же час світ Бог створив не знаю таких змін. Красиві не згасали, пружини завжди повні, не згиналися, а здорові не хворіли. Але на початку розповіді виникла катастрофа, все перетворилося, і людина втратила Бога. Ми змушені визнавати процеси старіння та вимирання, як природні, ми придумали нові правди і назвали їх «тертинально»: все тече, все проходить.
Я 22 роки і я хочу поговорити про старий вік. Я не збираюся говорити про літніх або літніх людей. Навіть найулюбленішим і близьким є «тем.» Важливо розуміти, що ця розмова не про «тем», це про «ус». «Такі» чекають кожного з нас попереду. І це найкраще.
Старий вік не боятися. Ви повинні підготуватися до неї. Бітерські слова Для того, щоб зрозуміти, як себе почувати себе, почути в ньому унікальний голос і знайти в себе свого роду. Для того, щоб зрозуміти щось, досить виглядати всередині себе і вловити деякі ознаки, початок явища.
Щоб зрозуміти старий вік, спробуйте ходити по вулиці на тій же швидкості, як і бабуся на протилежній стороні. Так йде мінімум на кілька хвилин, а потім повернутися до вашого кроку.
Що таке те, що відбувається всередині вас. Що таке? Почнемо слова про самотність. Коли з'явилася сила, коли я можу працювати, всі необхідні її, і тепер я повинен чекати весь час для когось, щоб запитати допомогу. Цікава робота, позиція в суспільстві, мало дітей, але діти зростали, досвід був на, пізніше років підходилися. Потужність пішли, люди пішли. Бордом. Все життя було витрачено повагу, все було кип'ятіння, кожен день приніс щось нове – простий і складний, але те, що ви повинні боротися, що ви могли б подолати. Здається, що все в минулому, все життя позаду. Йой і Сорроу. Тепер хворість. Нема чого ще йти, до лікарні і назад.
Тепер дивляться в дзеркалі, не посміхаються, не дивляться свіжому обличчя блискучими очима. Серфи, біль, таблетки, кішки. Не хочу втратити свободу.
Чому ви хочете почати, коли все буде так швидко? Яким чином, якщо мета початку стала кінець? Що робити, якщо найголовніше було так миттєво? Це був так болючий, щоб жити, щоб виростити старий і гине. Подарунки старого віку Ми живемо в плутаному часі, коли думка книги про відродження літніх людей залишається книжковим. Ми пам'ятаємо, що традиційна культура визнала абсолютну силу літніх людей.
Верховна Рада Спарти складалася з тридцяти ґронтів (посередньо «старих чоловіків», наймолодшим з яких був 60 років).
Закон Мойсе каже: «Берез обличчя сіро-волосного, піднімаючи майже обличчя старого чоловіка» (Leviticus 19:32).
Сьомі старші, як найвагоміша, допомогли Мойсе в пустині під час ексоду євреїв з Єгипту. І в цілому, слова, що оточують людей, які стоять високо на суспільних сходах: «сенат», Крістіан – «прекрас», мусульман – «шех» і «муфті» – все йде до того ж кореня, до слова «вік, старий вік».
Сьогодні ми все одно бажаємо один одному довголіття, співати пісні про «Мої роки – моє багатство» і розглянути смерть в юному віці аномалією. В той же час все об'єднує і, по суті, все замінює культу молоді, здорового і красивого тіла, активного способу життя. Не перестайте рухатися, поспішайте, купуйте!
І здається, що старий вік не має місця в цьому забігу для успіху. Саме тому вона страшна, з її хворобами і слабкістю. Але ви можете розірвати мережи сучасного маркетингу, сплітати на все, що нас направляється в глянцеву рекламу! І поглянути на життя людини по-різному, так як він був традиційним для історії людини і для християнського періоду зокрема. Життя не ділиться на три частини: дитинство, зрілість, старик.
Давайте курорту просте арифметичне. Якщо ж життя людини – будьте скромними – тривають 60 років, перші та останні двадцять відкидаються, від того, що ми вибираємо найбільш успішні і приймати третій – спати: виходить, що життя людини триває від сили десяти років.
Це неправильний, несправжливий і незрівняний. Життя цього світу – це життя Ось після цього життя, і життя
В одній із східних мов є спеціальне ім’я для старшого віку – «довгий час». Але для того, щоб урожай був заготовлений, він повинен бути сіяним і культивованим. Тому дуже важливо зробити спеціальні зусилля, щоб стати з раннього віку. Як кажуть, щасливий старий вік не мій, але плоди мудрого життя.
Ви коли-небудь помітили, що часто буває легкого, щасливого контакту між онуками та онуками, і не існує такого контакту між батьками та дітьми? Так, онуки знаходять щось в своїх грандіознихпарентах, крім гостей і подарунків.
У старій вікі все, що зайвий або децептивний йде. Суха трава подається, листя збираються, в кошиках є дозрівання фруктів. Багато людей похилого віку стають дуже простими, набувають медиків, схожі з дитинства. Вони можуть обходити деякі з прийнятих норм — що ми називаємо так, добре манерами — і бачити світ радісним, спокійним виглядом.
Ви помітили, що деякі літні люди мають дуже особливий почуття гумору, фантастично звільнений, безкоштовно? Вони здатні заспокоїти відвагу і відваги сміятися на себе, у світі. Це погляд, коли людина піднімається вище труднощів і проблем. Старий вік - таємничий час, як це дитинства. Так багато було написано про дітей, тому багато було придумано; але насправді ми не знаємо, що відбувається у дитини в період зростання - ми не пам'ятаємо, ми не знаємо прямо. Так, з літнім, без психологічних тестів, досліджень, розмов повністю розкриють цей секрет. Іноді старші люди говорять спокійно. А.Ф. Лосєв в одному з останніх інтерв’ю сказав: «Я боїться мовно». Він повинен говорити про молитву.
"Старі Чоловіки" Недавні роки - це дорогоцінний час, коли ви можете, нарешті, не тільки бути самі, але і бути з собою: ви можете подивитися на ваше життя, зрозуміти, що ви дійсно хочете, дати щось, пробачте щось, зробити щось. Це вік, коли люди, які живуть в дружби з Богом, і люди досягають особливого освітлення. З святих ми можемо сказати, що старий вік був в принципі п'явка їх життя! Яскравий вік.
Ще один вік, божевільний. Що це таке, martyrdom?
Є слабкий старий вік. У храмі навчає, очищає людину, загоює душу. Ми не знаємо способів Господа, а не можемо зрозуміти їх.
Ми віримо, що в цьому світі немає причин Решта тиша.
Є ще один старий вік - активний. Коли людина не приділяє уваги своєму віку, активно продовжує освоїти новий інформаційний простір для нього, ділиться своїм цінним професійним досвідом або просто кожен день йде під ручкою з другом, щоб ходити в парк, а потім веде до кіно.
І він просто, бо Бог дав міцності, бо він не говорить про необхідність виживання або медичних рецептів, але просто кип'ятять і не збігається з інтересами в житті, прагнення до вражень, спілкування.
Це різні. Людина раптово зупиняється на його непристойній активності. композитор, який знаходиться на вершині визнання і творчого сходження, один раз і різко перестає співати музику. Так було, наприклад, з Россіні, які, будучи на вершині полум'я, раптом припинили написання. І проживав протягом тривалого часу, не втрачаючи про похований талант. І це не єдиний випадок (згадуємо про наш Гогол). Один з великогабаритних людей, які свідомо відрізають свій талант. На жаль, джерело натхнення висушеного на власній.
У будь-якому випадку, мудрість приймала таку слабкість з вдячністю, як великий подарунок, що веде людину до найвищого рівня. Де немає підробок, ігор і помилковостей. Коли ви можете сказати до світу, «Залиште мене самостійно, не зрадійтесь без мене». Я пропустив свої тести, над там я можу побачити вихід. Чоловік був вичерпаний, загинув за землю. Але в той же час він повинен зріли іншу силу, в'язану для інших речей.
"Шамед" Ми використовували для того, щоб розповісти про смерть: з хворим – «Крушель!», з старим – «Неприпустимо!», з молодим – «Що ти!».
Цей вид на кінець земного шляху походить від «справедливих років» і абсолютно дикий і неприпустимо до християнства.
Стародавній вік – це не остання битва за захоплення молоді. Це благородний час, коли людина перестає на своєму шляху, слухає себе і дивиться на Схід, де знаходиться його дім. І чекає він в цьому будинку. У дитинстві ми бачимо деякі риси обличчя матері, деякі з дідів, ми бачимо, як він буде рости. У дорослості ми читаємо перші зморшки на обличчі, тіло якось зміни, на голові з'являються перші сірі волосся - це ознаки старого віку.
У віці, у людини ми можемо відчути, від глибини нашої душі, вогненності.
У середині нашого століття Патріарх Атенагорас І Константинополя, якось зізнався журналістам:
«Я хотів би загинути після хвороби досить довго, щоб підготуватися до смерті, і не довге до тягару своїх близьких. Я хотів би лежати в кімнаті біля вікна і подивитися, що смерть з'явилася на наступному пагорбі. Ось вона йде в двері. Ось вона йде на сходи. Тепер він збивається на двері... І я кажу її, приїхати. Але чекати. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Дякуемо за дорогу. Сісти вниз. Ну, я готовий. Приходьте!... Смерть не мертвий кінець, але двері. Не кінець, але початок.
Вмирає вічне життя, де жива душа зустрічає живого Бога. Смерть для християни є складною, але радісною подією. Христос завоював смерть, він не страшний. Оскільки зараз смерть народжується. Що таке радість, коли Бог дає час підготуватися до Його.
Коли у нас є щось, щоб прийняти з нами, віра в Господі і хороші справи. І потрібно буде довести до дороги небесного хліба. А потім скажеш: "Дуже, тут я." Приходьте!Видання
Автор: Дар'я Кочкіна
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість, ми змінюємо світ разом!
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8