Вступ Сусан: Токсичні батьки

Форвард Сусан, Toxic Parents Це хороша книга з психології сім'ї, і що особливо цінний в ній є ідеальним чітким покроковим поясненням причин, наслідків, необхідних дій і нульової води.

Майже всі дорослі діти токсичних батьків дивно схожі симптоми: низька самооцінка, яка штовхає їх в саморуйнівну поведінку. Один спосіб або інший, всі вони відчувають невигідний, неловий і неадекватний. . й

Є два речі в світі: добре і погано. Якщо у вас була складна і травматична дитинка, у вас завжди було важко і травматичне дитинство.Добра річ, що дитинство є те, що минуле, і це ніколи не пізно, щоб мати щасливий подарунок.

Що таке токсичні батьки?

Токсичні батьки – ті батьки, які постійно лікують своїх дітей, які загрожують своїм почуттям гідності.

Є такі види людей, вони також називають «спокійними», і вони стають найбільш токсичними, і не тільки батьками. Це люди, які живуть занадто серйозно, тягаровані заборонами, конвенціями, стереотипами. Токсичні батьки, як правило, мають вигляд повстання або навіть окремі відмінності, як атаки проти себе. Захищають себе, тим самим підвищуючи залежність і безпорадність своїх дітей. На відміну від прямого і стимулювання здорового розвитку, вони несвідомо підірвали його, часто в вірі, що вони діють в кращих інтересах своїх дітей.

І є дитина, мобільна психіка, повна впевненість, що батько правий. Я думаю, що кожен хоча б один раз у їхньому житті чув від своїх батьків такі фрази, як «підсилює характер» або «необхідно, щоб дізнатися добре від поганого. й

Більшість людей знайомляться з ситуацією під назвою:

• Необхідно відобразити хорошу сім'ю з незнайомцями.
  • Я хочу, щоб ви не були народжені.
  • Ви просто дитина, і не отримайте в своєму шляху.
  • Якщо ви зростите, ви дізнаєтеся.
  • Ви мене, бо я підняв тебе.
  • Як я кажу, для вас добре.
  • Я завжди вірний, бо я маю досвід.
  • Ви не можете бути ідеальними і не спробувати.
  • Ви не можете довіряти, ви не знаєте. . й
  • і так далі. . й
Такі арсенали фактично завдають шкоди дитячій самооцінці, розсмоктуючи будь-які пороги своєї незалежності.

Р. Переадреса визначає діапазон різних типів токсичних батьків. Є батьки, які просто емоційно неадекватні. Є батьки, які використовують гіперпротекцію, тим самим запобігаючи дитині від начинки власних бамперів.

Є дитина, яка від запліднення змушена шукати любов своїх батьків, він розуміє, що ніхто не буде любити його нікому, після його народження, що він повинен намагатися порадувати, бути добре, а потім, можливо, отримати винагороду від матері або батька принаймні натяка на увагу йому і свого роду слово.

З дитинства комплекс інстильований, що це погано і невигідно, що викликає багато проблем для батьків. І є ще одна категорія дітей: діти хороші і батько і матір щасливі, і він так-і-так. А потім зростає особистість.Тексти пісень, а це означає: вона не має нічого спільного. Все життя, яке вам необхідно, щоб привернути увагу людей до себе через задоволення. Ковтання негатливості від людей з зовнішнім виглядом, якщо це було необхідно, і переходить як «респект» на інший.Якщо жінка зустрічає люблячого чоловіка, вона не розуміє цього. Це дика для неї. Не знаю, як полюбити себе. Потерпілий комплекс.

Але все ж, це порівняно тонкі види батьківської токсичності та їх наслідки; інші набагато сильніше.

Важлива характеристика тут знову стає алкоголізмом.

Далі, устілки є фізичними і дієсловими. У деяких з цих ситуацій люди сказали, що для них буде легше страждати, ніж словесні устілки, оскільки рубці на тілі швидше, ніж рубці на душі.

Нарешті, є батьківський сексуальний напад, феномен, який, як ми знаємо, в його різних вигадках, впливає на суттєву частку дітей, жінок і чоловіків. Книга відноситься саме до пригнічення батьків дитини як найслабшого і найбільш залежного істоти. Не забороняє поганий, але пригнічує його особистість. Це одна річ, коли дитина забороняється курити і пити, а інша річ, коли дитина забороняється малювати, наприклад, коли він хоче, цитуючи те, що він не знає, як малювати (звичайно ви не відразу дізнаєтеся!) і ніколи не зможете це зробити. Або що він повинен бути програмістом або лікарем, тому що батько хоче. А у дорослому віці токсичні батьки намагаються довести, як неприпустимо життя вашої сім'ї, або навпаки, божевільно любов вашого партнера, і ви вважається програчем. Я не можу дати все.

У книзі описано кроки до загибель, щоб побудувати нові, дорослі відносини з батьками.

Це дійсно допомагає мені працювати на себе. У книзі немає води. Це абсолютно практичний.

Хоча ця книга була написана в 1989 році, вона не втратила свою актуальність.

Однак, необхідно відмітити, перш за все, що незважаючи на простоту і простоту тексту, це може викликати сильні емоційні реакції і тригери. Будьте обережні і дуже обережні. Однак ця книга може допомогти вам зрозуміти вашу руйнівну поведінку. Мені здається, що знаючи про способи, в яких токсичні батьки виступають простіше простежувати починання такої поведінки і зупинити їх з самого початку виховання дітей. Проте, ми зможемо визначити себе як токсичний або нетоксичний батько тільки після багатьох років, коли дитина вже стала дорослою, незалежною людиною і зможе розповісти, як у своїй душі висловили певні слова / дії. Я все ще знайти це важко, щоб отримати мій мама і бабуся, щоб розповісти про це. Всередині все виходить від реалізації багатьох речей. Хоча я не піднявся страшними методами, Неважливо, як твердий батько намагається, відбиток його дій в душі дитини неможливо передбачити.

Як ви читаєте цю книгу, будьте готові до того, що ви повинні зробити. й

• вивчити себе і свою ідентичність;
  • визнайте травматичну ситуацію (або ситуації та обставини) як фактично виникають;
  • Відновити біль і відчай, а також нездатність змінити його в минулому;
  • Прийняття життя, як це було, в тому числі травми або травми.
  • Визначте всі розриви і біль, відновлюючи межі пошкодженої особистості, переживаючи інтенсивність травматичного досвіду;
  • Визнайте всі ваші почуття як юридичні, так і існуючі.
  • Прийміть, що ви ніколи не будете, що ви були раніше.
  • Ви навчитеся жити з життєвим досвідом, якщо це добре чи ні.
  • Прийміть себе, як ви зараз.
І все ж пам'ятайте два правила:

1,1 км "Ви не несете відповідальності за те, що ви зробили, поки ви не були беззахисною дитиною!" і "Ви несете відповідальність за прийняття позитивних кроків, щоб зробити щось про це зараз!"

2,2 км... і отримати роботу... опубліковано

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.li.ru/interface/pda/?jid=1765476&pid=356156836