Чоловік, який не зрадить мене

Прогулянка по вулиці. Я зустрілася з людьми.

Я дивлю дзеркала замість обличчя. Я відчуваю, що я проходжу через довгий тунель з дзеркалами на стінах.

Шукаю один. Я красива в ній. Іншим є товста синя hippopotamus. Я відвертаю від наступного з жахом: скільки гнів і кладок хоче стрибати на мене. А що я можу стати, якщо я виконав всі мої мрії. Це надихає, дає силу, каже, подивіться на мене, введіть приклад, ви можете це зробити! Ви хочете піти в топ разом?

- Звісно я роблю! Я шаут.

1356000 р.

Дзеркала не відображають нічого. Вони не доглядають. Є так багато пилу на інших, які я, не тримаючи, протирають їх рукавом, Анна Коробко пише особливо для екомереж.ru.

Деякі відбиття стрибають з дзеркал і намагаються сидіти на шиї. Наклейка для того, що я зробив неправильно. Як багато помилок і неправильних дій, які підраховують мене. Не втомлюйте шини: «Дуб, поверніть!» Шукаємо нас!

Хочу зупинитися і запитати:

- Чому ви турбуєте мене? Ви не відпочиєте? Я приходжу. У мене є мій шлях. Якщо я не виправда про щось, чому я тебе турбує? Яка причина такої байдужості та ретельного догляду за мною?

Чому ви піклуєтеся про свою вагу? Я зароблю його щодня за допомогою обмежень і вибору в захисті краси і здоров'я тіла, а не задоволення зберігання їжі в моїх зубах, як крокодил. Що відбувається з вашим тілом? Чому мій організм більш важливий для вас?

Чому ви навчаєте мене, щоб зібрати свої діти? Чи можна їх подарувати дітям? Чому ви так багато часу для дітей?

Чому я хочу зустріти чоловіка? Якщо він вибрав мене, він добре з мною. Чому ви не думаєте про чоловіка? Чому мій чоловік більш цікавим?

Я не маю часу, щоб слідувати іншим або боятися сказати що-небудь. Я покажу вам, що ви не можете бути хорошими для всіх, як ви не можете впасти на два стільці одночасно. А пересадка з одного до іншого призведе до запаморочення. Під ногами, ви повинні піти в лікарню і радикально змінити щось.

Я можу бути обвинувачений категоричною судом. Я відповідальний за життя, і тих, хто не може зробити вибір дійсно хоче, щоб викинути когось.

Я звик до полум'я, теж. Більше одного разу. До тих пір, як я зрозумів, що це дорога до ніде. Шлях вирізати від бороди розчарувань і опіків від нереальних снів. Коли ви не знаєте, що дзеркала дивитися, всі тріщини.

Хочу сказати тим кричущим з дзеркал: це не мене, це ти кричущий. І чому? Що я хочу зробити? Або що ви не можете навіть дозволити у сні?

Чи не у вас є сила, щоб отримати і почати робити щось – або просто йти поруч? Я щаслива допомогти. Але набагато простіше відлякувати мене за всі мої гріхи. Зробіть мене ефективністю, а потім загорніть її. Зареєструватися Не доглядати. Моя караван приїжджає під ошатним сонцем. Ми побачили, що вони можуть жити довго без води. Пісок не розрізати очі. Вони навчилися ходити в степу за допомогою внутрішнього керівництва.

Я дійсно шкода, що замість того, щоб змінити себе, ви стаєте обсесовані іншими людьми і почати боротьбу. Не зі мною. З власними відбиттями. Передача болючого сценарію до тих, хто живе по-різному, ніж ви.

Увімкніть Одне дзеркало зламало. Два. Я дивлю фрагменти. Я дивлюся на них і дивлю фотографії, як це було б. болить!

Я дайвінг Snow Queen, щоб заморожити серце. Займає icy мозку, щоб зрозуміти речі, не полум'я емоцій.

Я не можу носити льодові блоки для інших людей. Я можу холодно вибухнути, щоб отримати блиск речей, спробувати побачити де і як вони зробили їх сніговики. Чому вони керують ними, перетворюючи себе в Сісип? Я не причина. Причиною є іцикли в своїх головах.

Якщо вам потрібна допомога, я буду допомогти. Любов. Немає правопорушень. Довгий час вона була звільнена від льодових шейків. Я не мене. Я не знаю, де серце було. Тепер я можу допомогти. Ви запитуєте?

У кожному нападі я чую кричу. Допомога. Болі з внутрішніх життів з цегляними фрагментами, збитими в тіло, штовхають за агресію. Я не можу стояти. Біль відходить з кульовим блиском і намагається використовувати мене як блискавку.

Я ще не страшний. Я смішний. Я використовую для перегляду реальних причин цих атак. У своїх дзеркалах див. механізм спотворення.

Я можу сказати вам, що. Але будуть люди готові зробити щось про це? Прийняття.

Як боляче змінити щось! Але я ще не знайшов ще один спосіб, щоб знову народитися. Без горіння себе на землю. Вмирає, щоб померти і народжуватися. Але це весело жити нові.

Шукаємо в дзеркалах... Я шукаю любов. Смішні. Я лякаю і я рухаю. Я знаю, де я збираюся. І навіть якщо я втратив, це окай. Я знаходжу і відчуйте мій шлях.

Схарди відволікають увагу, змушують вас потерти, відчувати біль, потім lick рани. Але я рухаю. У вас є інші дзеркала, які ви хочете подивитися і насолоджуватися: доброта, щирість і чарівність. Ви можете подорожувати в них, ви можете часто подивитися в них, щоб відчути миру, миру, радість - і отримати сили, щоб піти на.

Чи можна зважити вигнуте дзеркало? Іноді я зробив. Але не довго. Найчастіше дзеркала повертається на місце. Упродовж тривалого часу під наркозом позитивного мислення. Це боляче тому, що мій голова потрапив першим.

Зараз я для об'єктивності, не позитивної реальності моєї мрії. З дзеркалами я зрозумів жирність.

до Що робити? Як жити в дзеркальній країні? – Думаю. - Де твої очі?

Але у мене є вибір, де вказувати очі. Моє життя А дзеркала просто дзеркала.

Щоб подивитися в дзеркалі і зустрітися з медаками Горгон, після її погляду на камінь і зупинити насолоджуватися життям?

Чи можна закривати очі і жити, як трава в степу? Де рефлекси не день, ні ніч, щоб знайти. Щоб отримати чисто за допомогою дзвінка серця і, таким чином, візьміть караван з пустелі?

Або подивіться в дзеркало, як Нарцис намагається любити себе? Якщо ви не любите себе?

Або ви подивитеся на тих, хто сильніший, ніж мені? Хто живе на Олімпі. Хто майже суперлюд. Зюс має дізнатися потужність і контроль. Атена має бути мудрим і відмінним стратегом. Афродит має мистецтво задоволення. Dionysius має претенденцію. І Гермес має можливість легко отримати секретні ключі.

Звісно, я для життя на Олімпі. Але щоб отримати там, іноді ви повинні прогулятися по степу і зрозуміти себе. З любов’ю до вашого рефлектора милосердя.

Що б не сталося в моєму житті, є людина, яка не зрадить мене. Той, хто мій.

Горгони важливі. Вони дають прискорення після того, як жах розтирання. Так вам потрібні всі дзеркала? Всі дзеркала важливі. Вони роблять мозаїку моєї дороги в Олімп.

Автор Анна Коробко, особливо для

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Анна Коробко