Чому я хочу, щоб цей чоловік?

Розмова ангела - Чому я зустрілася з цим чоловіком? Чому всі ці люди зустрічають мене?

Ми надіслали кожного з них, щоб допомогти вам. Але ви пройшли. І я мав відправити інших.

Але, як я можу допомогти їм? Я був трохи незрівнянним чоловіком з скромним світом всередині, ніхто не зацікавився і відчував як порожній місце.

до Так ми надіслали людей, щоб ви, допомагаючи їм, навчавшись бути чарівним і вашим світом повільно виросли на обмежені межі Кратору.

Що сталося, якщо я вирішив допомогти?

- Ви відчуваєте краще.

- Чому мені і не його?

Легкість настає лише в моментах створення. Зяючі. Ви ускладнені. Люди повинні шукати кожну можливість. Важко для них на Землі, бо кожен повинен отримати щось і кожен тяг. З одного боку, щоб допомогти один одному. І поділ неминучий, як форма відпускання і надання. Так ви віддали, давайте хто-небудь щось, взяв щось з ким-небудь - так тримати баланс.

Тож проживати в коханні Я пам'ятаю скільки я хотів дати їй. І коли вона зробила, вона отримала холодну і ліву.

- Вона залишилася з вагою. Ви прийняли деякі з своїх вантажів. Якщо у вас є зв'язок один з одним, вам доведеться зробити свій шлях.

до Де ми йдемо?

- Від цього життя до іншого.

- Чому?

- Для створення. Створення не закінчується.Видання

浜у 涓 蹇

P.S. І пам'ятайте, що лише змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом!

Джерело: www.facebook.com/MarkIfraimov.ru/photos/a.166741940142581.37907.166477540169021/778200358996733/?type=3&theater