Що потрібно стати успішним і як ви розумієте вашу силу? Helena Derzhavetsl, особливо для читачів.
Самурайський кущідо ("Війна воїна") має одне базове правило:
"Перша перемога, потім боротьба."Як зрозуміти ці слова?
Для мене значення цього постулту є глибоким.
«На початку своєї поїздки обов'язково домагатися. йй
Пам'ятайте, в кіно "Wizards":
«Це три умови: Я бачу мету, я вірю в себе, і я не бачив перешкод. йй
Але багато, навіть маючи викарана мрія, не знаю, як її підходити.
.
бути успішним сьогоднімало здобути кваліфікацію та професійні навички,
Важливо правильно позиціонувати себе, будувати покроковий алгоритм досягнення результатів. Yelena Derzhavets пише спеціально для Econet.ru.
Якщо ви не знаєте себе досить, це час, щоб займатися дослідженнями, пошуком прихованих ресурсів. Це захоплюючий процес, який відкриває інші горизонти. Тоді ви не зупинилися.
Зрозумівши, що ваша сила, ви будете розвивати, ви хочете заявити себе в світі як унікальний бренд. І це реально!Ми вирішуємо цю проблему як приклад.
Молода жінка 30 років, з точки зору якого не існуєНемає сім'ї, не гідної роботи, не хобі, просто комплексів і не бажань.
Головною причиною проблеми стала втрата контакту з собою. Щоб вивести її з вивченого світу помилкових почуттів, вона живе, візьміть як основу маркетингового інструменту, SWOT - аналіз, але застосувати його для аналізу та побудови шляху особистісного розвитку.
Я думаю, що багато людей знайдуть свої сильні сторони, слабкі сторони і загрози, але можливості, які майбутні відкриті можуть бути стиглі.
Ускладнення полягає в тому, щоб оцінити особистісні перспективи, в пошуку істинної мети.Іноді це розуміння вимагає натхнення і багато інформації. Для того, щоб взяти роки, але зараз, завдяки Інтернету, ми не обмежені у виборі. Будь-які знання можуть бути отримані в режимі non-stop прямо на дивані.
До нашої героїні, розуміння себе прийшли естетикою – сенсорне сприйняття, філософська доктрина про форми краси в художньому творчості, в природі та житті.
У наукових визначеннях естетичний образ – модель, проекція бажаного життя, як ідеальна, мрія. І будь-який сон має високий ступінь натягу, емоційності, яскравості, змушує рухатися вперед і змінити. Сьогодні про арт-освіту. Цей метод допоміг їй відновити свій смак для життя - книги з історичними героями, фільмами та журналами, відвідувати виставки та салони. Вона почала порівнювати себе з героями і виявити її архетип з ними. Адже в естетиці є композиція, сюжет, що асоціюється з характером людей, подій часів, вони впливають на спосіб їх власної поведінки і стилю.
Вже багато років вона пригнічує себе думками, спогадами, думками інших.
І тепер вона захопила тягар минулого.З бухгалтерською освітою отримала другий дизайн та архітектура. Вона почала фарбувати, розкрила творчі здібності, які вона не підозрювала. Вона змінила стиль в її одязі і волосся. Вона легко приймала новий образ, який органічно збігається з почуттями. Шлях розмови і ходьба змінився. У мене була жінка, яка була впевнена в собі і її майбутньому. Створено бюро для ландшафтного дизайну та дизайну інтер'єру. І пропонував її клієнт.
Ця проблема була вирішена за допомогою цілеспрямованої роботи на себе і прагнення змінити все.
На шляху до себе важливо знайти початкову точку в вашому внутрішньому стані, визначити ваші бажання, зрозуміти, як виглядає ваше життя ідеально, і побудувати маршрут, який призведе до снів і успіху.Автор Elena Derzhavets, особливо для
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: Elena Derzhavec