Як правильно посадити зимовий часник

Зимовий часник Ті, хто пощастило, щоб відвідатиБорис Андрєєв Дублік Відвідування або прослуховування його натхненних виступів в клубних семінарах, принаймні читання одного з його книг, дізнатися свій підхід до землеробства: З одного боку, робимо все якомога простіше, і з іншого боку, в першу чергу, розуміючи сутність її виконання.

Приналежність культури до зимового типу визначається не нашим вольовим вибором часу посіву і посадки, але наявністю культури вегетативної фази, яка повинна бути досвідчена взимку.

У зимових походах (пшениця, жито, хлібобулочна) в цей час закладається коренева система, здатна годувати не одну шипку навесні, а весь кущ - 5, 10 або 50 продуктивних вух. Ця фаза називається фази Tapping.

Зимовий часник також повинен використовувати родючий сезон дози, щоб рослини утворюють потужну кореневу систему і стають вразливими до будь-яких кілок погоди.

80990Р

Набрякають зуби не здатні віджимати заморозки. Рослини з корінням знаходяться в стані підвішеної анімації, тобто, готовність до відродження, і немає необхідності укриття їх на зиму. І це, по суті, позбавляє їх «обставок», щоб змочити або заборонити.

І - найголовніше - навесні, коли навіть сніг ще не зійшов, рослини починають пишну рослинність, не витрачаючи комфортний, досить короткий прохолодний час на створення кореневої системи. Так часник називають зимою не тому, що його висаджують взимку, але тому що вона має фазу, потік якого необхідно забезпечити взимку!

Коли висадити?

Ми повернемося до Великої книги природи. Що я лідирую, що ви можете побачити лише, опустивши очі. Уже у вересні на колишньому часниковому ліжку можна побачити «заглотки» пагонів, втрачених під час очищення головок. Це розумний вчитель, природа. У наших обставинах на Слобожанщині, Найприємніший час для посадки здається мені другий тиждень вересня. Не перевірте те, що тут написано. «роял Декрет» написано на ліжко!

Зимовий часник, виходить, необхідно висадити, щоб він вже у вересні давав дружні пагони.

Для цього виникає питання природно: «Я можу висадити часник ще раніше? й

Так, наприклад, в Кубані, де часник дозріває 2-3 тижні раніше, ніж в нашій країні, можна. Ми не повинні. Справа в тому, що часникові зуби, як насіння в кавуні, захищені інгібіторами проростання. І береться під час інгібіторів декомпозиції. Можна уявити, що станеться з насінням, що лежить протягом місяця в вологому теплій м'ясці кавуна, якщо вони не мають захисту від проростання.Якщо ви посадите часник занадто рано, все ще захищено від проростків, а раптом дощ - це буде гниття.

По-перше, часник має властивість, яка називається англійською мовою.розмір. Ми говоримо про прогресивну краплі в урожайності від зменшення розміру посадкових зубів. Зрозуміло кажучи: якщо посадка зуба менша, ніж інші, скажуть, двічі, то чим менший зуб буде врожай не 2, але 3-4 рази менше. Я не знаю жодної іншої культури, яка має цей характер. У будь-якому випадку цибулю - брат часнику - це властивість не властива найменшому ступені: від цибулі 10 разів менше, в 10 разів більша черга може рости.

Це означає, що висаджуються тільки найбільші зуби. І якщо є одна в голові серед п'яти «бруків», які помітно менші, ніж інші, вона повинна бути рішучо відхилена, навіть якщо вона досить велика. Неважко сказати, підбір для посадки найбільших зубів не дуже популярний?

Далі ми будемо говорити про вибір оптимального моменту видалення стрілок. Не знімаються стріли можуть зменшити потенційний розмір головок на 5 або більше разів: частка левів на виворітних стрілках може зменшити потенційний розмір головок на 5 або більше разів: частка левів у стрілках.Однак існують сорти, в яких не так помітні «машки»: в таких рослинах розмір голови знижується тільки на 20-30%.

Так необхідно видалити стрілки з повітряними бамперами. Але не занадто рано (це загальна помилка). Коли стрілка утворює повне кільце і готує до другого, це час його видалення. З одного боку, «пін» більше не виростає (зловживання якого занадто раннє видалення неприпустимо). А з іншого боку, стріла не встигла відтягнути соки від хліба.

Невірно для тих садівників, які малюють стріли. Ні, ні, ні, ні знову! Стрілки повинні бути приколені ножем, з однією рукою.

Коли стрілка витягується, нитки розбиваємо на глибину хибного стебла, верхні листки можна приступати до в'язкості до нижніх, а це розсіює садівник при виборі моменту збирання часнику.

Для видалення часнику необхідно при висиханні 6 листків знизу.

І коли листя висихають як зверху, так і знизу, намагайтеся зловити момент, коли 6 лист буде усаджений самостійно.

Підбиваємо попередні результати.

Секрети успішного вирощування часнику:

• Початок посадки (другий тиждень вересня)
  • Підбір для посадки тільки великі зуби,
  • Своєчасно (після утворення першого кільця) видалення стрілок.
Є ще одна важлива «безшовна дія». Я не роблю часнику. Сейфінг і нагородження можливих бур'янів.

Вони покривають грунт, не дозволяйте нагріти в спеку і зробити життя холоднолюбного часнику більш комфортним.

І так як часник знімається рано, бур'яни не встигають сівати, і їх можна мити без пошкоджень після збирання часнику - в момент приготування ліжка для наступної культури.

Поке або сіно?

Як може міф, що часник повинен бути покедом і повністю освоювати свідомість садівників? Накачування - це нудна і шкідлива операція: «на горіхах» йде на спину, а вен на ногах і пальцях. Тим'язьєв сказав:

«І ви попросили часнику, якщо це потрібно?» Я запитав, я спробував. свінгери часник - і він виявився "п'яти плюс"!

• Я подряпинаю павуку "добрий" з плоским вирізом і водою, щоб дно стала рівним. Тоді (повний ріст!) Я розсіює зуби вздовж пази, відштовхуючи їх плоским різак так, щоб вони лежали «зигзаг» 7-8 см один від одного, після чого я засипаю в пазку, висівають деяке яйце (справа, гірчиця), ущільнюють насіння, «погладжують» їх грабочками, як завантажувальний, так і ... частина з ліжком майже цілий рік, перед очищенням часнику.
Як зменшити витрати праці? 10, 100 разів? Правда, шия такого часнику - крива (пристосуйте посадку зубів лежачи, а хибні стебла стоять). Не досить? Так!

Чи прикрашають ноги варикозними венами з довгої фіксації зубів, І зламані нігті з тоновим манікюром - красивіше?

Чи повинен я годувати його з ЕМ-силосом?

Найбільш швидка вегетація часникових рослин відбувається в той час, коли бактерії все ж холодні - до «воєнного Миколая» є загроза заморозки, і це незрівняно, щоб розпочати розлогу. І коли настає спека і ви можете почати сіяння - рослинність часникових рослин сповільнюється, вони починають формувати зуби, і спробу годувати їх в цей час з EM локони - дійсно всепотужний добрива - дасть розгорнуті результати: рослини почнуть з'їсти, дадуть потужні кущі і ... з глікіном голови носа.

Звісно, крім часнику, я не бачу будь-який інший рослинний, який може бути завдана силосом EM (без картоплі вимагає догляду). Так EM лосося не ліва ненав'язується, але відступається після думи і ретельного експерименту.

р.

Подача часнику

На місяць (і ще більше) до «воєнного Миколая» можна приготувати «та» з тих, хто почав вирощувати бурхливо. келандин, кропиви, лопатки іншої підстилки (або гною) і лопатки золи. Потім подають корінь цим настоєм рослини, відразу води - і часник буде дуже доречний в цей час, насичений водою. калій годування.

Важлива маржа замітка. Найстрашніший, майже незламний шкідник - вихабливий личинок травневого жука - починаємо себе. Навесні, безперечно вводимо гній, гумус, компост і т.д. в грунт. Запах цих добрив запрошують бджіл (наприкінці травня - на початку червня) укласти яйця в наш район. Плетемо, вони скажуть, до нас - ми маємо личинки, які будуть викопувати 3-4 роки! А потім ми не знаємо, що робити з ними, присвячуючи все. Після того, як я почав думати про те, що сад буде запах, як кінець травня, ці страшні личинки зникли.

Отже, якщо зазначена «чай» вводиться досить рано, а її сліди на стебла і листя відразу промивають наступним поливом, після чого влітку травневого буряка сад дезодорований і буде - з точки зору бджільництва - непрозорість!

Автор: Вадим Клейманов, з розмови з Борисом Бублик

П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!

Джерело: plodorodie.ru/agriculture/ozimyi-chesnok-po-knige-prirody?relst

Категории

Смотрите также

Новое и интересное