Ми пропонуємо Вам ознайомитися з дуже цікавим будинком - це історичні Ісландські торф'яні будинки. Корпус, дійсно, надзвичайний, як країна Ісландії. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що ви будете бачити себе зараз.
Це Ісландські торфські будинки. Невеликі будинки, щільно прикриті рослинністю і схожими на корпус хобі, так як якщо відрізається від сторонніх очей! Ці будинки несуть за те, що вони майже повністю зроблені з торфу!
Горохові будинки не екзотичні для Ісландії. Це традиційні споруди, тому що тут небагато було побудовано. Є кілька причин цього: по-перше, дерево в Ісландії завжди було в короткому поставці, а торф - в'їзд. По-друге, приведення дерева до Ісландії було економічно некомерційним, оскільки ця «іце країна» розташована на острові далеко від багатих лісів землі, і для цього не було достатньо транспорту.
Будівництво дерев'яних будинків було дуже дорого, тому вони значно менше в Ісландії, ніж в країнах з аналогічним суворим кліматом. І клімат там, відверто, не помпа - влітку температура рідко піднімається більше 15 °. Але як ми вже знаємо, торф є відмінним теплоізоляційним матеріалом і здатний зберегти тепло в домашніх умовах навіть в холодному сезоні.
На тип рами, дуже просто. Фундамент, який прокладений з плоских каменів, подається одночасно, як і підлога будинку. Потім на ньому вже прокладено каркас деревини, і блоки стисненого торфу. У одному з фото можна побачити, що ці блоки є «збіркою». Зверху торф'яного будинку висаджують травою, і так було створено додаткове звучання і теплоізоляція. Ось чому торфські дерева Ісландія настільки теплі!
419289
Гарний і незвичайний, це не так? Саме там реальна екологія житла.
Можливо, люди живуть тут в повній єдності з природою! Я думаю, що ці будинки прямо одна з пам'яток цієї дивної країни - Ісландія!
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: tvoya-usadba.ru/e-kodoma-islandskie-torfyany-e-doma/