Класичні акценти, з якими ми зацікавили нас

Я вирішив вибрати деякі з найпоширеніших причин, що кожен з нас з часу намагається виправдати свою лінью. Для кожного з них я підібрав реальні історії людей, які здійснили прорив, незважаючи на будь-які перешкоди, або, можливо, через них. Адже з давніх часів він сказав, що труднощі роблять міцну людину ще сильніше. Тож дайте нам труднощі, якщо тільки довести до себе просту правду: Я можу зробити це!

Р

Я не маю стартового капіталу.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І все ж кожен з нас має хоча б друзів і родичів, які можуть запозичати хоча б частину необхідної стартової суми.
Але багато мега-корпорацій були створені з нуля.
Як може Том Монаген, майбутній засновник компанії Доміно піци, провів весь дитячий садок і дитячих будинків? Де може Сочіро Honda, народився в дуже бідній сім'ї в японській аграрній провінції, знайти фінанси?

У мене немає підключень.

І навіть якщо я збираю частину необхідної кількості – у нашому світі все вирішується з'єднаннями, песиміст знову втомився.

Що про приклад Андрія С. Гроу? Лідер Intel Corporation, легендарний Андрій С. Гров, є одним з найяскравіших прикладів чоловіка, який почав свою кар’єру абсолютно без підключень. І які з'єднання можуть двадцять-річний угорський переселенець має невелику кількість грошей і навіть менше знань англійської мови?

Я не знаю, що робити.

Але я не можу вирішити, що я хочу зробити!

Перш ніж знайти свою ринкову нішу, зараз один з найбагатших людей у світі, Кірк Кіркоріан, постарав багато різних робочих місць. До градуації з вищої школи Кірк вручили в цивільному корпусі охорони навколишнього середовища, де він побудував дороги і впало дерева в Національному парку ім. Сюбії. Пізніше він працював ненавиготовленим працівником, потім як піч. Нарешті, він вирішив присвятити себе кар’єрі як борець. Такий результат. Тренери думали, що він не був достатньо міцним, щоб приєднатися до професійної ліги. Наступним етапом є робота в якості двигуна для використовуваних автопродавців.

Паралельно, Кіркоріан знаходить свою мрію - після того, як один розважальний рейс зі своїм пекаром, він закохується в любові до авіації. Для того, щоб оплатити уроки польоту, Кірк Кіркорян бере участь у збиранні корів і прибирання гною на ранчо інструктора. У результаті Кірк отримує ліцензію пілота і починає працювати в якості інструктора. Як світова війна II підходи, Кірк стає цивільним пілотом для ВПС Великобританії. Від військового часу він відкриває бізнес для купівлі та продажу надлишок військової техніки. Він перетворює військові літаки в цивільних. Відновлення аварійних площин і як бічне джерело доходів організовує перевезення пасажирів в Лас-Вегасі. Ми не будемо говорити про подальшу успішну історію Кіркоріана (прочитати його в Мартіні С. Фрідсон Як стати Billionaire, якщо вам подобається).

Усі привабливі галузі займають

Але всі привабливі галузі вже давно зайняті, ви можете об’єктивно об’єктом.

Бізнес можна зробити буквально з нічого, ми розповімо вам. Американський мільйонер Wayne Heizenga зробив свій перший мільйон від сміття.

Стартовий капітал - запозичений з батька-в-прави $5,000, з яким він придбав старий сміття і тільки 20 клієнтів. До обіду, як особисто ручить видалення сміття; після обіду одягнені в новому костюмі, пішли в пошуках нових клієнтів. З огляду на те, що в той час ця галузь вже була перерозподілена між компаніями з видаленням сміття, вона була надзвичайно важкою для однієї людини, щоб конкурувати з віссоном. Він пройшов дуже складний період, але побудував одне з найбільших підприємств з збору сміття. З грошима він заробив, Heizeng створив або купив компанії в галузі, таких як прокат відео, роздрібна торгівля, прокат автомобілів, електронні системи безпеки, професійні спортивні команди, готелі, портативні туалети, пляшкова вода, догляд за газоном, знищення шкідників, дошки оголошень і пральна служба.
Все почалося з старого сміття.

Немає здоров'я. «А, якщо у мене не менше здоров’я», - зітхне гіпохондріак.

У відповідь ми цитуємо слова Джона Т. Chambers, поточний виконавчий директор одного з найбільших корпорацій в Америці, Cisco Systems, Inc. CSCO:
«Перше, що я завжди кажу, що ви можете досягти все, що ви хочете в житті, якщо ви готові працювати, щоб досягти цього. По-друге, життя досвіду, як це, не як ви хотіли б бути. І якщо виникають перешкоди, не втратити серце, але навчаються долати їх. У мене була дислексія, психологічна проблема, яка заважає моїм дослідженням. Вони навіть сумнівалися, що я можу закінчити школу. Мої батьки ніколи не вірили, але деякі люди робили. Це була проблема для мене і я позбавлявся від неї, працюючи жорсткий з великим вчительом. Це було довге перед медичною угодою з дислексією. Я даю цей приклад молодим людям, які кажуть, "Я не можу це зробити, бо..."
І я розповідаю, що це виправдання. й

Я не маю привабливого вигляду.

«Дуже людина з моделлю зовнішній вигляд ще простіше переходити до самого вершини», – слідувати іншому шляху.

Вважаю, що класичний приклад, коли тринадцятирічна «поклоніння» Арнольд Шварценгер розповів батькам, які він хотів бути людиною з найбільш досконалим тілом у світі – вони почали шукати психіатра. Навіть батьки розуміли, що крихкий і луцький син навряд чи може зробити людину з гарною фігурою - не кажучи вже про найбільш досконале тіло. Робота без допомоги тренера протягом декількох годин на добу, Арнольд виконав диво.

Після того, як військо, він привітав до Сполучених Штатів, де він продовжував займатися бодібілдингом. Здавалося б, щоб показати своє тіло. Проте перші фільми з його участю були невдалими. Непривабливий з основами актора, Арнольд виглядав перевищено. Ситуація була загострена ериною австрійським акцентом і зовнішнім виглядом горли, як відзначається пресом часу.

В результаті Шварценгер зробив пластичну операцію (геніопластику), виштовхуючи нижню щелепу, що протрудує вперед. І через сім років, старінг в легендарному «Terminator», отримав добре збережений успіх.

Однак він почав з непривабливого тіла і потвору, і став символом ідеального чоловіка для покоління.

Жінки важко досягти успіху «Неважливо, наскільки важко я спробую, в нашій країні практично неможливо подолати скляну стелю, - занурює господиню надходить розмова.

Давайте подивимося на історію Маргарету Щоша. Легендарний політик Маргарету Вечер зробив неможливо. У консервативній Англії, зосереджений виключно на чоловічому співвідношенні, щохер зумів досягти висоти влади, стати першим прем'єр-міністром Великобританії.

Р

Маргарет Точер

Тим не менш, початкові умови не були кращими. Дочка власника маленького магазину гранат, яка виросла в досить суворих умовах, так як її батьки не заохочували «необхід»; дівчина навчалася з дитинства, щоб подолати труднощі. Один з найсерйозніших ударів до маргаретської ванності був відповідальний до неї, в другому році коледжу вона впала в любов з сином Ера і був грубо відхилений матір'ю, який не був задоволений дочкою ростера. Її політичне кар’єрство також почалося з перемогою. Для того, щоб намагатися потрапити в парламент з консервативної партії, Маргарет Точер кидає стабільну роботу і переїжджає до обраного району. Після важкої кампанії, що триває всього п'ять годин сну протягом шести місяців, що постраждає дробленням електорального ураження. Проте, це не зупиняє її і десять років, пізніше вона все ще перемагає виборцю за місце в парламенті. Вона була ліцензована науково-дослідна хіміка, патентно-податковий адвокат, і мати двох близнюків. Ви напевно знаєте історію своєї кар’єри. І неважливо, головне, що навіть «скляна стеля» у винятково консервативній Великобританії можна розбити з достатньою вірою. Відчай і призначення!

Немає талантів.

«Особливості вірять, що я не маю талантів», – це реально примітив.

Хто такі фахівці? Чи знаєте ви, що Уерт Дісней був відбитий від своєї першої роботи, як газетний карикатурист, завдяки «розумній нездатності малювати», а найбільший студії запису відмовився працювати з Beatles, оскільки вони думали, що чотири нездатні?

Нейлон

«Я завжди був нещасливим,» жирність сідає сумно в розмові.

Той, хто не був дійсно щасливий був Мері Кай. З дитинства вона позбавлялася від більшості рад дитинства, так як від віку сім років вона була медсестра в приморському районі тяжко хворого батька. 7-річні варіння і прибирання замість ходьба з друзями. Мати Марія, яка підтримала свою сім'ю через тверду працю, побачила мало, тому що коли вона повернулася з роботи, вона пішла на ліжко. Коли Марія Кай виріс і одружений, вона пішла на роботу як офіціантка, щоб допомогти чоловікові. Після восьми років шлюбу він пішов з трьома дітьми і не завадить підсвідчення. Більшість з нас буде переповнено або зроблено, щоб вірити в нашу погану удачу. Невідомо, що Марія Кай думала, але в результаті всіх цих проблем була створення однієї з найбільших в світі краси імперій. Звісно не відразу! Звісно, було багато роботи. Чи не вона буде просто офіціанткою і домогосподаркою, якщо життя не поставила її в таких суворих умовах?

Не менший «люкі» і тепер найвищий платний хост шоу Oprah Winfreyй Вирощування в Мілуківському гетто black girl пережила всі «чарі» расизму. На дев'ять, Oprah був сексуально нападаний, відійшов від дому на тринадцять, крадіжки грошей від її матері, а на чотирнадцятому породжений малюк, який загинув. Але незважаючи на кримінальне оточення в гетто, рацизм в суспільстві, екстремальна бідність, Опра прагнула розбити з невибагливого кола. Вона досягла успіху. Я не думаю, що у нас є той же вид несприятливого початкового моменту. По дорозі, під час підліткового періоду, її неприємності не закінчували. З однією з перших серйозних телевізійних робочих місць, вона була пожежна. Оприлюднено в своїй особистій житті, вона була зварена, набуваючи ваги різко, навіть спробувала нести самогубство. І паралельно і непомітно підійшов створення своєї розважальної індустрії. Ви зробили!

І так, і так далі, і так далі.

Такий діалог може тривати невизначено. Але головне, що ми спробували показати вам, що майже все в світі можна подолати. Головне - вірити в себе. Віра дивує. І якщо ви відчуваєте себе краще, знаєте, що ми віримо в тебе. Ви, ймовірно, відчуваєте себе. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Видання

Автор: Тетяна Нікітіна

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.live-and-learn.ru/catalog/article/otgovorki-kotorye-ne-prokhodyat/