Чи можу я не торкатися мами?

«Марина, йти додому!» Це дев'ять годин на ніч! Можна подумати, що ця маленька дівчина називається її матір'ю від двору, що кричить вікно, але, атлас, немає: Марина 39, а 70-річна мати говорить її на своєму робочому телефоні, не дивлячись на те, що інший співробітник відділу підібрав телефон. На роботі є надзвичайна ситуація в кінці блоку, але мама не доглядає - в точності дев'ять, її дочка повинна бути домашньою, період.

«Мом, я отримую, я збираюся краще. Я не хотів би, що ще одна дівчина з посмішками Skype. Моя мама живе в Омську, але це не заважає їй контролювати кожен крок дочки, який живе і працює в Москві. Дочка 41, вона ніколи не була одружена і не має дітей, але вибираючи взуття, вона нотує: "Мама ніколи не зносить їх."

«Я хочу чоловіка в житті. Будь ласка, навчіть мене, як поводитися так, я можу залучити його. Не торкайтесь, не торкайтеся моєї матері і не ходите через мої стосунки з нею.Це запит було зроблено для мене багато разів. Зробіть мене чоловіком або матір'ю, щоб онуки няли. І якщо ви не одружилися, хоча б допомогти мені знайти коханця, щоб справити дитину - мати і я зросту разом, без батька. Мама погоджується.

Я бачу, але це прохання звучить, як дівчина, що йде до гінеколога і кажучи, "Доктор, я дійсно хочу, щоб отримати вагітну!" Будь ласка, зв'яжіться з нами Просто не знімайте внутрішньоматковий пристрій - Я так звик до нього, мені дуже потрібно.

Так, наука знає випадки, коли жінки стали вагітними і при наявності спіралі в матці, тільки здоров'я новонароджених це не вплине на кращий спосіб, і вони залишалися вагітними набагато більше «непримітних» ніж «танки». Якщо у вас є зв'язок з матір'ю, яка є «абортивним» відносинам з чоловіками, то ви повинні вибрати - або ви залишаєте одну річ або відхиляєте її і спробуйте побудувати інший.

Якщо, незважаючи на умови суворої секреції і вимогу бути в домашніх умовах рівно дев'ять, дівчина все одно керує ослабленням її материнського контролю і чудесним чином одружитися, то атмосфера донково-матичних відносин буде дисастроном для шлюбу в будь-якому випадку. Що таке незнайомець? Ви народили дитину, і час його викинути.

Основна складність тут полягає в тому, що мама часто сліпе місце. Відносини з нею, її поведінка є поза критикою, тому що мати є святим. «Я не підліток пережити», – говорить 37-річний, добре вдягнений і успішний юрист. Моя мама стара, тепер мій поворот, щоб піклуватися про неї. А в п'ятницю ввечері, слухняно розгортає свій новий автомобіль в котеджі матері з повним багажником крупи, при цьому її одиночні друзі йдуть на вечірку.

Так з дочки матері дівчина поступово перетворюється на батьківщину матері, і в цій ролі ви можете залишитися до смерті. Правда, в цей момент ваша мама може бути вже 90 років і ви є 70-річні, але в 70-х роках ви будете шкодувати, що ви присвятили вашому житті матері? Він ваш дорогий чоловік.

Якщо дівчина, «відвертається мамою», варто вирішити її проблеми за методикою сімейних аранжувань або психодрами, то ми часто бачимо картину, в якому немає місця для чоловіка, адже мати стоїть на місці дочки. Він заповнює весь простір, як в блаженному пожарі.

У Іспанії була традиція: найдовші дочки в сім'ї були одружені, а третій, наймолодший, залишався з батьками, не маррі і зобов'язаний служити медсестри у віці. Сьогодні ми можемо подивитися фільм про це і покинути сльозу, побачити, як третя дочка через сімейні традиції не може зрадити кохану людину, але в давнину Іспанії батьки були принаймні чесними з дочкою. Про це заявив: Дельори і Мерседес будуть маррі, і ви, Conchita, поставить наш старий вік для відпочинку.

Наші співвітчизники і контемпори часто побажають свою дочку шлюбу і материнство в словах, але насправді не дають їй йти один крок від себе, не дають навіть найменших шансів почати самостійне життя і зустріти любов.

Що ви робите як дорослу дочку, щоб відокремити від своєї матері, якщо вона не робити це в правому віці? Трохи трохи, дізнатися, де мама є і де мій, що мама хоче і що я хочу.

Вчимося сказати, що немає вашої матері, принаймні в найменшій деталях. Ні, мама, спасибі, Я не хочу ніяких млинців прямо зараз. Так, я розумію, ви запекли його, спробували, подякувати вам за вашу роботу, але зараз я не хочу.

«Мама, я виросла жінка і я пішов.»й Не існує нічого грубого, невимогливого і ще більшого образу про нього. Якщо ви ще не готові сказати, що це обличчя вашої матері, ви боїтеся від неї, то намагайтеся сказати, що вона її психічно або посилаючись на порожній стілець, на якому ви можете уявити свою матір.

Якщо це допомагає іншій фразі: «Мама, я буду щасливий в моєму особистому житті і одружитися, навіть якщо вам подобається. й Він працює в тому випадку, якщо ви привели до самотності несвідомимим дотриманням принципу «примітити мою маму заморожувати вуха» – так як мама наполягати вимагає кільця на моєму кільці і онуках, тоді я висловлюю свій протест до неї принаймні так, залишаючись незрівняним і безтурботним. Але не ціна занадто висока? У вухах не виростуть, щоб помітити матері. Видання

Автор: Ольга Гуманова

П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.matrony.ru/a-mozhno-mamu-ne-trogat/