Він, хто винний, або хто відхилений, відхилений. . й

Що про варіння?

Послухайте ще один емоційний сюжет про те, що летять! і ледь усвідомлюю момент, я все-таки занурився в цей потік свідомості і запитав:
- Чому ти маррі таке дупа?
Відповідь проста і логічна:
до Він не схожий на це
до Ну, я кажу, що прямо зараз. Зараз зрозуміло - Я кажу - так, коли ви задружили його, він був «нормальним» і це з вами вже стала такою «щадкою»?

Характерно, бесіди про проблемні ситуації починаються з описом того, що він «поганий». Слабша половина людства намагається розповісти красиво (і дуже емоційно!) «Всі чоловіки мають власну...» і вони, в свою чергу, відлягали їх один раз «тільки і неповторний».

Коли щось відбувається в зв'язку, ви часто хочете призначити полум'я, а за принципом – шур, не мене!
«Це все його вини!» вона криється.
«Це через те, що ми взяли участь!» він наполягає.
І як, в повному обсязі, не помітайте, як вони перестануть жити в «забуті». Вони або занурюють в вічний «східний день», постійно мусоль у своїй голові і в розмовах з найближчим оточенням, у кого-особливе-саїд, хтось-як-як-як (все минуле напруження, замітка!), або перейдемо в неперевершений «злом», винахід, «як я відповість йому наступного разу», «дивимося, як вона загоє без мене».

Життя завжди в момент «нині». й І в цей момент кожен вільний вибрати свою реакцію, його емоцію, його дії.

Кожен вибирає:

• Залишити коментар або відгук

• Дестрой або будувати.

• Цеза або продовжити.

• Залишити коментар або відгук

• З’ясуйте стосунки або конструктивно розкажіть ситуацію.

• Дискусії його/їїї з внутрішнім кругом або «закриваємо» цю тему від сторонніх людей, тому що «завдяки ви, ми з'ясуємо її. й

• Розмноження іншого і намагається змінити свою поведінку або працювати на себе, шукаючи рішення.

• Візьміть пульт дистанційного керування своїми руками або, даючи його незнайомцям, зніміть жертву.

Якщо ви хочете практикувати, аналізуйте, які ви обираєте в таких складних ситуаціях щодо відносин двох людей? Нехай це вправа буде так. Право тут ви можете знову прогулятися по вищевказаних парах. Який вибір зробити? В результаті ви маєте право зараз є наслідком вибору.й Як? Хто буде відступати?

Говорячи про...
Я був щасливий, і як дитина я не тільки бабуся, але і великий Я знайшов її, дуже старий, але так яскравий, так мудрий. Багато речей, які приходять, коли ви пам'ятаєте їх. Багато поступово приїжджає...

Наприклад, вона часто розповіла мені:

«Хто, хто відхилений, й

І більше:

«Стоп болить, перестає боляче. й

Після того, як я побувала про знамениту фразу в журналі Еленор Росвелт:

Не можна пошкодити вас без вашої згоди.

Я думав, що хтось вже сказав мені про це, десь я вже знаю його.

Дякую, Бабця! Я пам'ятаю. Я пам'ятаю і я розумію. А потім, набагато пізніше, стала лекція професора Петухова Валерія Вікторовича, на якій, навесні почалася розмова з темою емоцій. І сказав він: «Це хряща хряща». Ми говоримо так легко і чітко. Вирушає до всіх, навіть до галереї вічно-дистанцій. Насправді це дуже просто...

Хто віддає життя? Хто не хоче взяти відповідальність за себе, хто воліє чекати щось з інших. «Чи болить!», «Я був відхилений» – такі знайомі слова. Що за ними? Розмноження іншого для свого поганого настрою, стану розуму. Все! У віці, особа погоджується:

«Я захоплюю ситуацію. Ніщо залежить від мене.
Я нічого не можу змінити.
Я реагую, що спосіб (придбання, кричущий, дія, зберігаючи тихий, і т.д.) бо він...
Я не можу приймати рішення, все вирішує для мене.

Сімейна бесіда?

«Відчуття – це багато варень, – це давно відома народна мудрість (або, можливо, що з великого говорить?) дуже старанно розкриває ситуацію. «Зварити» тут термін, як позначення рабства. Залежність від неординарних «циркулів», від чужої поведінки, від чужих емоцій. Я все ще придумав в цьому зв'язку (згадайте про Аладдін?) казка про Ген, який жив у чарівній лампі, яка зітхне, домовлено назвав себе «Погляд лампи». Коли Аладдін, або будь-яка інша людина (!) приймала лампу в руках і злегка потерти її, Жан вилетіти з лампи і сумно, але з пастосом сказав:

"Я подруга! Я слухаю і послухаю.

Отже, відхилений, як і той самий “поганий раб”, з невеликою “терти” – “списки і обійми”. Він був «повний,» і він каже з патологами, «Я відступив!» «Я ніколи не пробачу тебе». Але це окрема історія...

«Я ніколи не пробачаю тебе!» – це вічний «Погляд лампи». й

Коли людина говорить, що вона звучить як декларація:

«Я обираєте залишатися
В цьому стані, в такому настрої, в цьому взаємозв'язку.
Я не хочу нічого змінити!
Залишайтеся таким чином.
Мені потрібна причина постраждати, і я даю для себе.
Віддалений від мого життя не в руках.
Все, що я повинен зробити це реагувати. й

«Я не пробачу!», «Я не пробачу!» Чоловіки діють таким же чином, але, швидше за все, скажуть це голосно.

Я пам'ятаю добре відомі...

Два монахи повернулися до свого монастиря. Під час розмови шлях не зданий нудним.
На м'язовій дорозі змивається після важкого дощу, вони зустрілися з дівчиною. Вона не може отримати через швидкий потік.

Не думав двічі, що монах взяв її в руки і переніс її. Решта шляху монахи пішли в тиші. На заході, вже на стінах монастиря, мовчав всім чином, другий монах не затримував себе і відродив комраду:

- Я не бачу тебе за те, що ти зробив! Чому ви це робили? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

"Я тільки здійснила дівчину по потоку", - перша відповіла, "і залишила її там на дорозі." Тексти пісень, а це означає: І ви все ще провадите!

«Я не пробачаю» - позиція людини, керована, слабка в духі, складна, незабезпечена і тому намагаюся показати своє значення. Він завжди знайде причину, щоб знову відхиляти.

Багато людей, які підсвідомо люблять, коли вони знаходяться в стані відродження. Зрозуміємо – ви можете, заповнивши свої щіки, будьте в точковому світильникі, ви можете відчути себе почуттям самодовільності перед «відправником» при вирішенні апологізації. Зручне розташування.

Найчастіші, зламані очікування.

Всі очікування від нашого минулого досвіду. Я чекаю на це стати... І зробив він щось інше... Витрати не збігалися з результатом. Що таке людина? Вимкнено. Особливо часто бесіда про це приходить при аналізі відносин в пари. Кожен очікує щось з іншого. Але іноді він мовчить, як partisan, вони кажуть, дозвольте йому вгадати. Ну, якщо він вгадує і діє відповідно до очікувань, "право"! І якщо не... Після чого затирають.

Може бути, ми повинні говорити. Згоди «по концепціях» – з самого початку, або коли виникає перша «відчувальна» ситуація. Щоб врятувати себе від повторення.

Але це займає бажання двох! Бажання говорити. Бажання зберегти і будувати.

Тепер давайте мені розповісти вам секрет.

Незважаючи на те, що це не секрет, це просто те, що ми робимо. Якщо ви попросите, що ви частіше відключилися (хоча після цієї розмови, можливо, це не буде на всіх відношеннях до вас), тобто якщо, однак, запитайте зараз, то в "списку" буде все дуже близько і дорого людей. Право? Зареєструватися Зробіть свій список, принаймні, у вашому розумі. Погляньте їх, і вони не ближче до вас. Що робити? Що це таке. Ми любимо нас, і ми любимо їх. Знайте, для зміни. Що ще це? Чи є багато думати про це?

І, нарешті, фраза, що я кинувся, але дуже багато відповів:

Для того, щоб бути відхилений, як пити отруту в надії, що вона буде знищити ваш зловживач.

Ми можемо почати з нього і сказати нічого більше про це.

р.

浜у 涓 蹇

Що ми робимо все це?

• Пам'ятайте, що «Не можна пошкодити тебе без вашої згоди». А якщо, з звички, ви хочете заздалегідь заявити: «Я був відхилений!» або «Це боляче!», в той же момент пам'ятайте, що ви зараз схожа на «Появу лампи», який не має вибору: він був «простим», він був відхилений. Що про тебе? Ноп. Тоді що все це "пафос" для? :)

• Відповідає від невиконаних очікувань. Ви очікуєте щось від інших, а не чекаєте, ви вирішили відреагувати з вашим резиденцією. Для того, щоб не доведеться вдатися до такої реакції, важливо навчитися жити без очікування щось від інших.

• Також важливо пам'ятати про те, що він і зараз. (l) Позбутися від наших турбот. Швидко. Дешеві. З піснями! Життєрадісна інформація «Вас» або «будеться» просто у вашій голові. Це просто думки. Не використовувати їх, що витягують їх. Крім того, де думки є, є кон'юнктури. І в'язниця – окрема пісня.

• Ви завжди погоджуєтесь на будь-який час! Тільки для цього потрібно бажання двох.

• Найкращий засіб для резиденції - Кування (Seneca)

Автор: Ірина Рижкова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: irinaryzhkova.livejournal.com/8259.html