Жінка приклеїла на голову кілька смужок фольги. Я ніколи не бачив такого підйомного ефекту!

Методи. Альтернативна медицина Дуже популярні ці дні. Їх використання часто призводить до позитивних результатів. Існує один ефективний метод позбавлення від різних захворювань. Важливо, що його дія спрямована не тільки на позбавлення від болю, але і при лікуванні самої хвороби. Цей метод був відомий довгий час і був протестований для багатьох поколінь. Срібні мости – це унікальна методика загоєння, придумана олією Ірина Васильєва.

Вони повинні бути створені. фольги смужкиВони стають джерелом цінних металів, які не вистачає в організмі для здоров’я. Деякі дослідники порівнювати ефект цього способу з використанням мідного браслета. Про те, що і як використовувати срібні містки, вам розповість редакція "Сайт"й

Щоб зробити сріблястий міст, візьміть шматочок широкої смуги Band-Aid і вставте на неї смуги фольги шириною 1 см, по вертикалі 1,5 см, залишаючи 1 см вільного простору вгорі і нижній частині, а також 1,5 см зліва і праворуч. Застосувати патч до будь-якого хворого плями і біль зникне. Це диво!

Сріблясті мости наносять на шкіру уздовж меридіанів. Наприклад, при остеохондрозі вони йдуть уздовж хребта, а також патч-повороту. На кінцівках срібні мости накладаються паралельно до довгих трубчастих кісток. Для посилення дії вправо і зліва від основного мосту можна приклеїти ще два.

Мій дід завжди використовується цей метод для болю в серці. Я просто прикріплюю фольгу до цієї області і відійшов біль. Якщо порушили ще одну площу, він закріпить міст до цього місця. Також для бронхіту застосовують срібні мости, захворювання печінки, міозит та інші захворювання внутрішніх органів.

Срібні мости широко використовуються для прискорення. шемалей Невеликі містки наносяться на пересорти горизонтальних і косих рубців. Якщо шрам довгий, то вам знадобиться кілька штук, які накладаються інтервалом 2-4 см. Сріблясті містки змінюються кожні три дні.

Фольгові смуги є відмінною альтернативою ін'єкції Botox. Перед сном приклейте срібні містки на лобі або гусячі ноги біля очей. Після 2 тижнів застосування глибокі зморшки помітно згладжують.

Звичайно, якщо у вас виникли проблеми зі здоров’ям, необхідно звернутися до лікаря. Почати лікування тільки якщо ви точно знаєте вашу діагностику, щоб не пошкодити себе самолікуванням.

Не забудьте поділитися незвичайним способом використання фольги з друзями!

Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті

Оксани Дудник любить живопис, готовий захопити картини весь час! Оксана знає багато про парфумерію, добре розбирається в модних тенденціях і подарує главу початок багатьох відомих блогерів краси. Її любов спорту повернулася до спорту плавання! Ksyusha віддає перевагу м'ясних страв, не думають день без них. Улюблена книга чарівної дівчини – «Принц» Ніколо Мачивеллі.