Психосоматика геморою

У статті про психосоматику геморою я відразу починаю з однією цікавою справою.

Мати-в-одному відвідають свою дочку. Взаємозв’язок між ними не ідеальний, але ні це нічний знак. У той же вечір, коли приходить матері-в-право, дочка-в-право, дитина стає хворим, і він і матір його приймають амбулатором до лікарні. Дитина дрібна, але щось неправильно з матір'ю.

474577.

Тепер, увага. У той момент, коли дочка-в-одному з дитиною залишає будинок з лікарями, мама-в-право починається страшний напад геморою. У той же час відчувається біль. Напад геморой триває кілька днів.

Що відбулося в моїй матері? Справа в тому, що вона не може визначити для себе місце в будинку сина. Дочка-в-одному чітко відчуває себе як господиня, і не змушує її відчувати себе господиня її мати-в-право. Від цього страждає мама, вона хоче знайти ще одне місце для себе, але це не працює.

Вдово є випадок, коли мати-в-право знаходиться в ролі повноцінної господині ситуації - після того, як дочка-в-правила будинок. І відразу ж (і чому слід дзвонити тіло?) приходить фаза відновлення - атака геморою.

Так, Геморої – це фаза відновлення після територіального конфлікту з потоком пошуку ідентичності. (Чому я в цих обставинах?)

Я побачила випадки гемороїдальних нападів, коли дорослі діти «підібралися» з батьками, нарешті випадають з батьківського загального контролю, або викинути батьківські визначення втрат або нічого.

Геморої після пологів є загальним. Але в більшості жінок це не дуже помітно. Тим не менш, для деяких вона стає великою проблемою і Це, мабуть, пов’язано не тільки з постпартом фізіологією, але і новим визначенням себе. Тепер я мама.

І якщо перед пологами жінка мала певну проблему з набором «зображення», наприклад, вона ще не відчуває себе реальною дружиною, або реальною дочкою, або професіоналом в щось – з пологами, вона автоматично формує образ себе як матері. І в цьому випадку буде реальним вирішенням конфліктів особистості. А отже - геморої, як фаза відновлення.

Якщо чоловік хронічнийПоставити себе, Як часто ви не скажете про ваших оточень? Якщо людина не може протистояти будь-яким пропозиціям, і він має відчуття, що він сідає на нього, і вони заохочуються, то цілком можливо, що це причина геморою.

На прикладі вище ми знову зіткнулися з територіальним конфліктом. І якщо людина усвідомлює себе як кимось, хто не може їздити, то після гострого гострого нападу (на етапі відновлення повинно відбуватися), геморой перестають бути хронічними.

Так, Основні теми психосоматики геморою:

• Хто я (у будь-якому контексті)
  • «Чому не можна знайти нормальне місце? й

Ці два теми переплітаються в різних варіаціях, і якщо виникають страждання, пов'язані з темами, буде захворювання. У цьому випадку геморої. Видання

Автор: Олена Гускова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: elenaguskova.ru/psihosomatika-gemorroya/