309
Richard Gere: Стоп лікує себе як щось вторинне
Моя мама їсти здоровим життям. Вона ніколи не відвертала спирту або будь-яку «погану» їжу, скориставшись кожним днем, завжди був мобільний і активний, взяв всі добавки, які її лікар призначив, ніколи не виходив на сонці без сонцезахисного екрана, і коли вона вийшла, то якомога коротше, в цілому вона захистила своє здоров'я, зробивши все можливе.
Вона тепер 76 і має рак шкіри, рак кісткового мозку і сильний остеопорозу.
13.03.18 р.
Батько мій друг з'їдає бекон над бекономом, маслом над вершковим маслом, жиром над жиром, ніколи, буквально ніколи не тренуються, загортають кожен літо на сонці до хрусткої скоринки, насправді він жив у найсвіжіших і не радував іншим.
Він 81 і лікарі кажуть, що він має молоде здоров'я людини.
Ви не можете приховати від отрути. Він, і він знайде вас.
Так, як мій друг сказав: «Якщо я знав, що моє життя закінчилося таким чином, я живу його до повного, насолоджуючись все, що я сказав не робити!»
р.
Не пропустіть нас тут живий, тому будь ласка, зупинитесь, як щось вторинне.
Їжа хороша їжа. Прогулянка на сонці. Перемикач в океан. Дізнайтесь про те, що це на вашому серці.
Будьте шпильками. Будь-який. Мир. В іншому місці немає часу.Видання
浜у 涓 蹇
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: theageofhappiness.com/posts/richard-gir-perestante-otnositsya-ksebe-kak-kchemu-to-vtorostepennomu/fxQoINP1h7
Вона тепер 76 і має рак шкіри, рак кісткового мозку і сильний остеопорозу.
13.03.18 р.
Батько мій друг з'їдає бекон над бекономом, маслом над вершковим маслом, жиром над жиром, ніколи, буквально ніколи не тренуються, загортають кожен літо на сонці до хрусткої скоринки, насправді він жив у найсвіжіших і не радував іншим.
Він 81 і лікарі кажуть, що він має молоде здоров'я людини.
Ви не можете приховати від отрути. Він, і він знайде вас.
Так, як мій друг сказав: «Якщо я знав, що моє життя закінчилося таким чином, я живу його до повного, насолоджуючись все, що я сказав не робити!»
р.
Не пропустіть нас тут живий, тому будь ласка, зупинитесь, як щось вторинне.
Їжа хороша їжа. Прогулянка на сонці. Перемикач в океан. Дізнайтесь про те, що це на вашому серці.
Будьте шпильками. Будь-який. Мир. В іншому місці немає часу.Видання
浜у 涓 蹇
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: theageofhappiness.com/posts/richard-gir-perestante-otnositsya-ksebe-kak-kchemu-to-vtorostepennomu/fxQoINP1h7