Не залучати дітей до сімейних карель!

Коли батьки розповідають дитину про свої сімейні проблеми або дитину постійно свідчають свої карелі, це викликає велику шкоду психіці дитини. Це так важко побачити кохану матір, тому патологічний стає батьком. Я хочу зробити своє життя краще. Навіть за вартістю власного здоров’я і щастя. . й

Намагайтеся ніколи не задіяти дитину в обговоренні шлюбних відносин, не тягнути дитину до своєї сторони, не робіть його посередництвом між мамою і татом. Не чекайте, щоб ваша дитина знала боків або захистила одну з вас проти іншого.

Що б не виникали конфлікти між подружжям, потрібно пам'ятати, що для дитини ви є батьками, потрібно спробувати дізнатися відносини, щоб дитина не піклується.

Сім'я має матрімональну підсистему та материнську підсистему. Важливо, що межі цих двох підсистем міцні. Все про своє сімейне життя — байдужість, конфлікти, захоплення, взаємини — це ваш бізнес, і намагатися мати ці розмови за закритими дверима.

Дитина має право на хороші стосунки з мамою і татом, навіть якщо тато і мама знаходяться в боротьбі, рясно або сердитися один з одним.

Дитина входить до складу матері та частини батька. Заготівля, кування, штовхання дитини, щоб взяти сторону одного батька, як для того, щоб дитини прийняти одну частину і відхиляти інші.

Діти в такій ситуації часто потрапляють в фізичну або психічну хворобу, невроз, але не вибрати. Просто ралі навколо себе зі складним станом, його проблемами і мами і татом.Видання

Автор: Катерина Кес

П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!

Джерело: vk.com/ekaterina_kes?w=wall-6084434_4496