Не можна зашкодити нам більше. . й

Проксимість. Слово, що має стільки страхів і вразливостей. Що це таке? Щоб надати сукцинтне визначення і викласти на полицях, не вдалося. Інтимність, ймовірно, відсутність відстані.

Відстань ми будуємо з людьми, побоюючись судом і непорозумінням. Ми проводимо живі образи, які вирощуються з дитинства. Ми проводимо їх як захисна броня, ми любимо цей спосіб і не дозволяючи собі бути різними. І тільки з близькими, з якими відстань зводиться до відстані міцного обіця, ми можемо бути будь-яким. Ми можемо бути слабкими, сердитися, сарктичний, судовий, патологічний, непривабливий і незаміжній.Але найголовніше, ми можемо бути безглуздими з ними.

Яка різниця між близькими? Що у них є найбільш очікування, які прикривають очі причини.Ми очікуємо, що ми ніколи не будемо кинутими, щоб ми були прийняті в будь-якій формі, і будемо любити незалежно від того, що вони підтримують нас, вірити в нас, що ми будемо пріоритетними, звертаємо увагу на нас і багато іншого.

Так, я знаю, що потрібно піднімати очікування і приймати світ, як це, не тільки так, як ви хочете. Так ви навчитесь. Але неприємності є, щоб бути об'єктивним, необхідно збільшити відстань, тому що великий видно на відстані, і обличчя обличчям ... добре, потім в тексті. І, як тільки зв'язок надходить на стадію «інтимації», як магія wand, зміни картини і ми знову хочемо бачити лише те, що ми очікуємо бачити. І коли очікування не виконуються, час після часу, день після дня, незважаючи на всі пояснення та виховання, інтимність починає бути болючими і ми ... побудувати відстань, по дорозі, заповнювати отвори в броню і надягаючи гармати.

Але різниця в тому, що ніхто не може пошкодити нас більше.Тексти пісень, а це означає: Шарки в душі створюються тими, які ми любимо. І якщо тільки боляче... Після того, як деякі маси, ви можете відновити протягом років і ніколи не відновити. Слова кидаються в небезпекі, від коханої людини проникають відразу в серце, розлегшуючи світ навколо в абіс і збиваючи сльози. Якщо ви не забули, як ставити. Після цього, як мінімум, ми можемо кинути їх. Але є слова, які застрягають у шкарпетках і дають рецидиви в будь-якому погіршенні клімату в відносинах. Які слова? Думки. Інтимність – це спілкування на рівні думок, коли мова йде тільки конвенцію. Людина може бути тисячі кілометрів, але тепер я думаю про вас погано, і ви вже боляче. І ми б’ємо один одного для наших неповторних очікувань.

Але ось що я думав. Ми також близько до когось... Наші діти, наші друзі, наші рідні. Чим більше таких людей в житті, тим багатіше людина.

Це велика честь, але також велика відповідальність. Ви коли-небудь думали про це? Похід на територію іншої людини, буде добре знати, що ви берете на себе. Відповідаючи очікуванням інших, залишаючись вільними у своїх проявах. Подумати людину тільки добре, проходячи через вибір, щоб відписати свою дію до плюса або мінус знака. Відповідність ваших слів, знаючи, що вони можуть зробити, але все ж чесні. Завдання важче, ніж викладати слон для танцю балету в порцеляновому магазині. Діти навчають нас добре. До них ми найближчим часом.Немає причин. заздалегідь.

І це дивно, чому деякі люди, які ми приймаємо в безпосередній близькості і безумовно, і з ким-небудь тримати дистанцію? Хтось хто, незалежно від статі, ми любимо при першому погляді, і комусь ми байдужі до серця.

Є багато теорій про неробочу карма, колективну душу, яка мігрує життя через певну групу людей і так далі. Я зустрів безліч різних пояснень. Може бути це. Чи є це питання? Головне, що є іскра між людьми і ми збираємо в групах. Шукайте свою упаковку, як непристойні качки. І коли ми знайдемо... Після радості навчання і ейфорії з'єднання, не всі мають мудрості, щоб оцінити його і зберегти її. Починається випереджання і війна.

Пам'ятайте, як на експедирі, маленький князь пошкодив відмовитися від своєї троянди, оскільки вона була боляче і примхлива. І тільки після того, як вона здійснила, що вона заповнила свою планету красою і ароматом, але він не оцінив його.

Оцінити своїх близьких. Подбайте про них, звертайте увагу на них, доводячи їх. Подумайте, що ви сказали і знаєте, що ви думаєте. Деякі відстані не можна зменшити, а мости не можна будувати. Ви не можете повернути те, що ви сказали, і ви не можете зробити те, що ви можете зробити. Деякі рани ще болять, незалежно від того, як довго. З віком, даючи людям в першу окружність і більш складний, і втратити їх дуже легко.

Автор: Єлизавета Колобова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: vetka0.livejournal.com/159219.html