Хлопець болю! Врослий ніготь загартував мене протягом тривалого часу, поки я випадково торкався від цього засобу.

Нежирний ніготь є проблемою, яка може вплинути на будь-який. Свербіжний біль, подушка, кровотеча і дискомфорт завжди супроводжують цей недуг. Один цікавий спосіб врятує вас від цього разу і назавжди!

Вам не доведеться звертатися до лікаря. Врослий нігтя лікування Він може проходити в домашніх умовах повністю безболісно і ефективно. Все, що ви повинні зробити, слідувати за цією інструкцією.

Видалення врослих нігті Поради щодо здоров'я
  1. Робимо ванну.
    Найкраще використовувати англійську сіль. Має цілющі властивості, які допомагають при лікуванні різних захворювань, включаючи вросли нігті. Сіль кристали розчиняють в гарячій воді.

2. Замочити ноги.
    Тримайте ноги в гарячому розчині солі 30 хвилин. У цей час загострена шкіра стане м'якшою.
    649 р.

3. Підготовка інструментів.
    Вам потрібні танцети, бавовняні тампони, ножиці, пом'якшувачі.

4. Видалення врослого нігтя
    Будьте обережні, тому що це може пошкодити трохи. Далі ретельно обробити залишилися нігті, щоб уникнути вирощування.

5. Чистий.
    Перед застосуванням крему на місці врослі нігтіОчистити його вгору.

6. Застосувати антибактеріальну.
    Щоб запобігти зараженню, потрібно знезаражувати ніготь. Для цього використовують цілющу мазь або крем.

7. Зв'язувати ніготь.
    Наприкінці процедури щільно пов'язують пальцем, щоб уникнути забруднення рани.

Це як можна видалити врослі нігті самостійно. Так що ріст більше не турбувати, здійснювати профілактику і ретельно доглядати за нігтями.

Цей метод намагався багато, тому обов'язково підкажи друзям про це.

Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті

Редакція сайту Це справжня креативна лабораторія! Команда справжніх однодумців, кожен з яких є експертом у своїй галузі, об'єднаній спільною метою: допомогти людям. Ми створюємо матеріали, які дійсно варто поділитись, і джерело невичерпного натхнення є нашими улюбленими читачами!