228
Хлопець отримав роботу і на першому ніч він чує таємничий голос.
Не довге тому друг запросив мене бачити свій магазин одягу, розташованого неподалік. Це був хороший магазин, багато персоналу, але було щось дивне. Кожен манеквін мав пластилін на його лобі. З афару повністю невидимий, але якщо ви приїжджаєте ближче, пластилін чітко виходив на глянцевому пластику. Я тримала ходьба, намагаючись розібратися в таємничій причині цих патчів, але я ніколи не отримав його.
А потім мій друг помітив мій виброподібний погляд, закріплений на голові манекен.
до Що можна побачити, що багато пластиліну?
- Не дійсно, але якщо ви шукаєте уважно. Чи є ваш mannequins індуси?
- У мене є один -- Індійський. На місяць тому його дружина попросила продати свій коусин Юзик з Балтії. Моя братка просто прийшла в місто, шукаючи роботу. Я влаштував його в магазині як годинниковик, і так що хлопець не розслаблений і не спить на пост, записаний на телефонному дзвінку : "Yoo-yoo-yoo-yoo-yoo-yoo-yoo-yoo-yoo-yoo-yoo-yoo-yoo-yoo-yoo-yoo-yoo-yoo-yoo-yoo-yoo-yoo-yoo-yoo-yoo-yoo-yoo-yoo! У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У- А потім кладемо телефон в кишеню куртки, зношеної на манекен. Ну, я думаю, що я зателефоную вам кілька разів на ніч, нехай Юзик буде рубати.
І так я прийшов вранці, щоб відкрити магазин і побачити олійну картину: Юзик сидить в центрі залу, коло намальовується навколо нього крейдою, а особняки розкидані поруч. І кожен з них має величезну дірку в їх лобі від молотка.
Тоді я сміхався, але мій друг дивився на мене і продовжував:
- Ти сміється... Я не сміється! Ці манекени, до речі, варті десять тисяч, ексклюзивні. Так Бог послав родичам...
- Я. Поор Юзик! Так що ви полонили його?
- Нове! Він ще мій годинниковик. Суддя за себе: якщо Юзик в одному з найстрашніших моментів у своєму житті не залишав його посту, то в будь-якій іншій ситуації він не врятує. Дуже багато!
Зареєструватися eku.ru/iu-iu-z-y-k-ne-pi-i-i