266
Твіни стали відомими у всьому світі для своїх дивовижних волосся
«Страге волосся слід скручувати, кучеряве волосся слід випрямити». Всі дівчата знайомі з цим виразом, і багато навіть слідувати за ним. Але не ті дві красуні!
Веб-сайт вводить читача до сестри Кіпріана Кванн і TC Wonder, які мають абсолютно приголомшливе волосся!
Близнюки, разом з їх подругою Nikisha Brunson, створив блог під назвою Urban Bush Babes, закликаючи всіх дівчат, щоб любити себе тим, хто вони є. Сестри часто задають питання про своє волосся, і це те, що говорять:
«Так, це наше природне волосся. Так вони дарують нам природа
«Ні, вони не важкі на всіх. Незважаючи на обсяг, наше волосся легко і не так гаряча, як це може здатися. -
"Ні, це не дредлокони, і моя сестра, і я ніколи не хотів би переплести їх."
«Ми одягаємо різні зачіски, тому що наше волосся відрізняється структурою і станом»
Як Cypriana і TC кажуть, що вони будуть щасливі, якщо люди відмовляться від стереотипів моди і приділяють більше уваги своїй індивідуальності
, Україна
9345815
р.
www.boredpanda.com/twins-hair-urban-bush-babes-cipriana-tk-quann/
Веб-сайт вводить читача до сестри Кіпріана Кванн і TC Wonder, які мають абсолютно приголомшливе волосся!
Близнюки, разом з їх подругою Nikisha Brunson, створив блог під назвою Urban Bush Babes, закликаючи всіх дівчат, щоб любити себе тим, хто вони є. Сестри часто задають питання про своє волосся, і це те, що говорять:
«Так, це наше природне волосся. Так вони дарують нам природа
«Ні, вони не важкі на всіх. Незважаючи на обсяг, наше волосся легко і не так гаряча, як це може здатися. -
"Ні, це не дредлокони, і моя сестра, і я ніколи не хотів би переплести їх."
«Ми одягаємо різні зачіски, тому що наше волосся відрізняється структурою і станом»
Як Cypriana і TC кажуть, що вони будуть щасливі, якщо люди відмовляться від стереотипів моди і приділяють більше уваги своїй індивідуальності
, Україна
9345815
р.
www.boredpanda.com/twins-hair-urban-bush-babes-cipriana-tk-quann/
Чайний і медовий торт без цукру і вершкового масла
9 фактів про жіноче тіло, яке здивує навіть жінок