Кухня. Вечір. Він і вона намагається приготувати вечерю.
до Ви поширите руки як туман! Повернутися! Приєднуйся!
- Так, тепер, не кричить, не ви бачите, я... Я тут.
Здається, що його слова не боляче її. Ні, не розуміючи його на голові. Він не ковтати сльози, що надходить до горла. Вона спокійна, як глухий глухий, на якому автомобіль рухається позаду. Не можна чути. Він не чує нічого в своїх словах, які можуть пошкодити її почуття. Все, що відбувається нормально. Він не розбиває двері, не кидає ножа на неї, не загрожує заплутати дітей. Що означає це океї.
Це нормальне життя.8337937
У цій пара толерантність до емоційного зловживання досить висока. Жінка не хоче чути» образи чоловіка, вона дійсно не чує їх, не сприймає їх як щось з звичайного. Рівень того, що вона може призвести до непристойності. Вона не почула напади чоловіка на дітей: його прагнення до молодшого, «назустріч» до старшого. Наймолодший все ще відхилений, в очах не буває похилого - ні, і сльозить блиск, і старець вже загинув свою руку і приймав "любитель" батька за правду - що йому доведеться жити і що він не може змінити будь-яким чином.
Але навіть ця жінка має ліміт, до якого вона готова перенести напруження чоловіка. Це той момент, коли він кидає себе у старшому віці або починає жити на молодшому, момент, коли емоційне зловживання перетворюється на фізичне насильство. Тоді вона, як дика кішка, що захищає кішки, перетворює її небезпечна до її чоловіка і кладе його на своє місце. Це, детенте, є вибух. Сім'я була затінена, але
Поки все повертається до нормального, і починається новий цикл домашнього насильства.й
Сімейний цикл насильства: - збільшення натягу - виписки, вибуху (поведінка в разі фізичного насильства) - «хонімоон» (дозволення провини, прийняття дарів) - збільшення напруги і т.д.
Найголовніше зрозуміти, що як чоловіки, так і жінки знають, що відбувається. Цей цикл відомий як.Від вас і в поверненні на що.
Умови даного договору відомі як, так і не обговорюються.
«Я буду перенести свою п'яніння, ваші атаки на дітей, ваш подрібнювач до мене, Ваше нехтіння і агресію, ваш пенні заробіток в поверненні на перебування в моїй стороні, іноді піклуючись про мене, і тоді ви робите ремонт в будинку. й
Чоловік має те, що він зобов'язаний йому припинити, отримувати компенсацію.
«Я перенесу свою холодність і впевненість у поверненні для того, щоб жити в будинку, добре їсти, мати секс з вами іноді і відчувати себе безпечно і стабільно знаю, що у мене є і сім'я. ?
Цей контракт працює до тих пір, як і з них, відповідають угоді, і до того, як рівень натягу починає відключати масштаб і розбити кришку.Коли один з них більше не має сили, щоб тримати таку величезну кількість агресії всередині, кришка буде розірватися. І в цей момент це може статися.
фізикай
Є пари, які протягом багатьох років і десятиліття, не пішли на фізичному зловживання один одному, тільки сексуально. Люди дізнаються про різкі кути спідниці і втечу з контакту в потрібний момент, тим самим уникаючи вибухів агресії.
У сім'ях, які живуть в умовах фізичного та емоційного зловживання, діти часто стають блискавкими стрижнями. Вони, заперечуючи підхід підшлункової залози, приймають удар на себе, відхиляючи ситуацію до рівня агресії, досягаючи максимального рівня.
Життя під фізичним і емоційним зловживанням стає звичним для дитини, в якому він згодом починає відчувати себе як рибу в воді. Він знає всі закони і навчився вижити в цьому агресивному середовищі. Після того, як він навчився вижити, це середовище сприймається, щоб бути ідеально безпечним. Біль і гіркота є те, що протягом декількох десятиліть стає дорослим, він сприйматиме тільки таке середовище, як безпечне і рідне.
Вибираючи партнера для життя, доросла дівчина несвідомо знайде когось, хто допоможе їй жити за сценаріями звичайно з дитинства, це така людина вона сприймати себе максимально безпечно. А ті, хто не може надати їй звичний сценарій взаємодії через емоційне та / або фізичне насильство, вона буде розглядати дивний, відчужливий, неприпустимоний і дуже небезпечний. «Дуже вчинив. Він був дуже ніжним, купив квіти, почав дарувати подарунки і просити маррі. Повідомляємо мене. Я не сказав і не зламався з ним. ?
Чоловік також буде шукати дружину. Після першого епізоду, і її залишаться. І повернеться довго, часто життя. Не з ним, але з кимось іншим.
Про те, як ми робимо вибір. І що іноді, пом'якшуючи чоловіка, потрібно бігти з усіма ногами в протилежному напрямку.Наприкінці цієї статті хочу писати,
Що можна розглянути емоційне зловживання?й З фізичними, це більш-менш чітке, але емоційне сприйняття часто сприймається (з огляду на «виклики виховання» і «сімейні традиції») як норму життя, так як «просто така любов. й
Загадки, blackmail, звинувачення, маніпуляція, гоління і залякування. Емоційне зловживання - це спосіб, що це може статися. Кожен з нас має персональний портрет. Якщо ви вже давно знайомилися з відносинами, або якщо ви вже були в зв'язку з цим, то глибоко всередині, вони сприймаються як оптимальне. Ви співпрацюєте з кимось із схожим особистим профілем, який підтримує відносини. Але це не означає, що ви не маєте вибору сьогодні.
Розуміння ваших реакцій, ваших звичних сценаріїв поведінки, ви можете побачити, як ви реагуєте на такі стосунки, які включають, як ви робите вибір на користь конкретного рішення, який ваш внесок у збереження відносин, що спосіб.
Автор: Ірина Дибова
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: dybova.ru/news/ne-obidchivye-zhenshhiny-i-terpelivye-muzhchiny-tolerantnost-k-emocionalnomu-nasiliyu-vybor-zhertvy/