340
Коломи Інтимації: Діагностика чого відбувається в житті
Після зустрічі з Марилліном Муррайом на своїй книзі «Пісня іншої війни» я отримав на навчання, який проводився студентом Марилліном в нашому місті. Про те, що ми живемо з нашими близькими, насправді, дуже далеко. І що перешкоджає нас наближитися, і як, після того, щоб стати ближче до себе, до наших дружин, до наших дітей, до наших батьків. І як зберегти ваші межі.
Під час тренінгу я дізнався про такий чудовий інструмент, як: круги інтимності, відповідальності та впливу, які я буду говорити про зараз.
Отже, візьміть цей візерунок:
Поставити все в ній, що близько до вас. Це можуть бути люди, тварини, бізнес, робота, хобі. Чи варто спонтанно, так як мова йде.
Ось що дійсно потрібно стати в житті. Ось що виглядає так:
1-й коло, центральний, тільки Ти і Бог. Ви є тим, що це все життя твої, ви є найважливішим актором у грі вашого життя, який написаний Богом. У цьому контексті не турбуються атеїсти. Замість «Году» у першому колі «Наука», «Реалії», що ви думаєте, що перетворює все в цьому світі. Бог повинен бути присутнім в якості підтримки і безумовно любити і приймати батьківську фігуру.
2-е коло - для чоловіка/дружини, для людини, з яким ви поділитеся ліжком. Тому батьки та діти, які потрапляють в цей коло, говорять про проблеми, пов'язані з психологічним гніздом. Якщо немає шлюбу, це місце повинно бути порожнім і неналежним. Пожертвувати або пізніше, партнер може.
2-й ляпас б Для дітей, які живуть з вами.
3-й коло - для дорослих дітей і батьків. Вирішення проблем сепарації.
4, 5, 6 лапс Це кола для друзів, роботи, хобі, домашніх тварин і багатьох інших речей, які заповнюють ваше життя.
Далі я подарую одну анкету, яка допоможе у роботі з моделлю «Кірочки інтимності».
Як боротися з цими кругами 2 і 3.
1,1 кмЧи безпечні відносини з цією особою?
2,2 кмЯ хочу бути вразливою і вразливою людиною?
3. УЧи можу я довірити цей чоловік?
4. УЧи є цей чоловік чесно з мною?
5. УманьЧи є відносини з цією особою одностороннім?
6. ЖнівеньМи говоримо один одному про наші почуття?
7. Про насЯк ми поважаємо один одному?
8. УМи піклуємось про один одного?
9. НавігаціяЧи є це стосунки добре для обох?
10.Чи можу я скористатися цією особою?
11.Чи є ця людина щаслива бути з мене?
12.Чи це людина показує, що він радий бачити мене?
13.00 р.Чи можу я бути «натуральна дитина» з ним?
14.Чи заохочує мене бути «натуральна дитина» з ним?
15.00 р.Я задоволений/відкладений/відкладений/відчутий з цією особою?
16.00 р.Ми хочемо, щоб кожен
17.00 р.Що таке історія наших відносин? Ми поділимося радістю/сердя/інтерестами з кожним днем?
18 роківЯкі наші спільні інтереси?
19.00 р.Чи є ми загальні значення?
20.Як часто ми спілкуємося?
Ось як відбувається іноді:
Що можна сказати про цю модель?
Цей інструмент має спеціальну функцію - заходи про близькість. . й Коли ви відчуваєте імбаланс в тому, що відбувається у вашому житті, ви можете зробити цей тест і подивитися на візуальну картину вашого істоти. Висновок і залучення до реконструкції життя. Як мій власний психолог. І, звичайно, я хочу все в житті, особливо, що ви!
Автор: Людмила Колобовська
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши нашу свідомість - разом ми змінюємо світ!
Джерело: www.b17.ru/article/krugi_blizosti/
Під час тренінгу я дізнався про такий чудовий інструмент, як: круги інтимності, відповідальності та впливу, які я буду говорити про зараз.
Отже, візьміть цей візерунок:
Поставити все в ній, що близько до вас. Це можуть бути люди, тварини, бізнес, робота, хобі. Чи варто спонтанно, так як мова йде.
Ось що дійсно потрібно стати в житті. Ось що виглядає так:
1-й коло, центральний, тільки Ти і Бог. Ви є тим, що це все життя твої, ви є найважливішим актором у грі вашого життя, який написаний Богом. У цьому контексті не турбуються атеїсти. Замість «Году» у першому колі «Наука», «Реалії», що ви думаєте, що перетворює все в цьому світі. Бог повинен бути присутнім в якості підтримки і безумовно любити і приймати батьківську фігуру.
2-е коло - для чоловіка/дружини, для людини, з яким ви поділитеся ліжком. Тому батьки та діти, які потрапляють в цей коло, говорять про проблеми, пов'язані з психологічним гніздом. Якщо немає шлюбу, це місце повинно бути порожнім і неналежним. Пожертвувати або пізніше, партнер може.
2-й ляпас б Для дітей, які живуть з вами.
3-й коло - для дорослих дітей і батьків. Вирішення проблем сепарації.
4, 5, 6 лапс Це кола для друзів, роботи, хобі, домашніх тварин і багатьох інших речей, які заповнюють ваше життя.
Далі я подарую одну анкету, яка допоможе у роботі з моделлю «Кірочки інтимності».
Як боротися з цими кругами 2 і 3.
1,1 кмЧи безпечні відносини з цією особою?
2,2 кмЯ хочу бути вразливою і вразливою людиною?
3. УЧи можу я довірити цей чоловік?
4. УЧи є цей чоловік чесно з мною?
5. УманьЧи є відносини з цією особою одностороннім?
6. ЖнівеньМи говоримо один одному про наші почуття?
7. Про насЯк ми поважаємо один одному?
8. УМи піклуємось про один одного?
9. НавігаціяЧи є це стосунки добре для обох?
10.Чи можу я скористатися цією особою?
11.Чи є ця людина щаслива бути з мене?
12.Чи це людина показує, що він радий бачити мене?
13.00 р.Чи можу я бути «натуральна дитина» з ним?
14.Чи заохочує мене бути «натуральна дитина» з ним?
15.00 р.Я задоволений/відкладений/відкладений/відчутий з цією особою?
16.00 р.Ми хочемо, щоб кожен
17.00 р.Що таке історія наших відносин? Ми поділимося радістю/сердя/інтерестами з кожним днем?
18 роківЯкі наші спільні інтереси?
19.00 р.Чи є ми загальні значення?
20.Як часто ми спілкуємося?
Ось як відбувається іноді:
Що можна сказати про цю модель?
- Перший - це співзалежні відносини в сім'ї, де дружина не присутня в її житті. Тексти пісень, а це означає: Але вона багато в житті чоловіка.
- Якщо дочка доросла, то вона не займає своє місце, але місце її чоловіка. Тут можливо «психологічна допомога», такі дочки можуть назавжди залишатися в батьківській родині або вийти з неї в шлюбі.
- Робота не призначена для неї, приймаючи позицію неповної дитини. Іноді для них немає дітей в цій ситуації, тому що є заміна для них - робота. Вбиваючи і дихаючи на роботі дуже легко. І почуття несправедливості, що не визнається і сприяє також може бути дуже сильною.
- Життя Марії: Стрітення Ісуса Христа
Цей інструмент має спеціальну функцію - заходи про близькість. . й Коли ви відчуваєте імбаланс в тому, що відбувається у вашому житті, ви можете зробити цей тест і подивитися на візуальну картину вашого істоти. Висновок і залучення до реконструкції життя. Як мій власний психолог. І, звичайно, я хочу все в житті, особливо, що ви!
Автор: Людмила Колобовська
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши нашу свідомість - разом ми змінюємо світ!
Джерело: www.b17.ru/article/krugi_blizosti/