Коломи Інтимації: Діагностика чого відбувається в житті

Після зустрічі з Марилліном Муррайом на своїй книзі «Пісня іншої війни» я отримав на навчання, який проводився студентом Марилліном в нашому місті. Про те, що ми живемо з нашими близькими, насправді, дуже далеко. І що перешкоджає нас наближитися, і як, після того, щоб стати ближче до себе, до наших дружин, до наших дітей, до наших батьків. І як зберегти ваші межі.

Під час тренінгу я дізнався про такий чудовий інструмент, як: круги інтимності, відповідальності та впливу, які я буду говорити про зараз.

Отже, візьміть цей візерунок:

Поставити все в ній, що близько до вас. Це можуть бути люди, тварини, бізнес, робота, хобі. Чи варто спонтанно, так як мова йде.

Ось що дійсно потрібно стати в житті. Ось що виглядає так:

1-й коло, центральний, тільки Ти і Бог. Ви є тим, що це все життя твої, ви є найважливішим актором у грі вашого життя, який написаний Богом. У цьому контексті не турбуються атеїсти. Замість «Году» у першому колі «Наука», «Реалії», що ви думаєте, що перетворює все в цьому світі. Бог повинен бути присутнім в якості підтримки і безумовно любити і приймати батьківську фігуру.

2-е коло - для чоловіка/дружини, для людини, з яким ви поділитеся ліжком. Тому батьки та діти, які потрапляють в цей коло, говорять про проблеми, пов'язані з психологічним гніздом. Якщо немає шлюбу, це місце повинно бути порожнім і неналежним. Пожертвувати або пізніше, партнер може.

2-й ляпас б Для дітей, які живуть з вами.

3-й коло - для дорослих дітей і батьків. Вирішення проблем сепарації.

4, 5, 6 лапс Це кола для друзів, роботи, хобі, домашніх тварин і багатьох інших речей, які заповнюють ваше життя.

Далі я подарую одну анкету, яка допоможе у роботі з моделлю «Кірочки інтимності».

Як боротися з цими кругами 2 і 3.

1,1 кмЧи безпечні відносини з цією особою?

2,2 кмЯ хочу бути вразливою і вразливою людиною?

3. УЧи можу я довірити цей чоловік?

4. УЧи є цей чоловік чесно з мною?

5. УманьЧи є відносини з цією особою одностороннім?

6. ЖнівеньМи говоримо один одному про наші почуття?

7. Про насЯк ми поважаємо один одному?

8. УМи піклуємось про один одного?

9. НавігаціяЧи є це стосунки добре для обох?

10.Чи можу я скористатися цією особою?

11.Чи є ця людина щаслива бути з мене?

12.Чи це людина показує, що він радий бачити мене?

13.00 р.Чи можу я бути «натуральна дитина» з ним?

14.Чи заохочує мене бути «натуральна дитина» з ним?

15.00 р.Я задоволений/відкладений/відкладений/відчутий з цією особою?

16.00 р.Ми хочемо, щоб кожен

17.00 р.Що таке історія наших відносин? Ми поділимося радістю/сердя/інтерестами з кожним днем?

18 роківЯкі наші спільні інтереси?

19.00 р.Чи є ми загальні значення?

20.Як часто ми спілкуємося?

Ось як відбувається іноді:

Що можна сказати про цю модель?

• Перший - це співзалежні відносини в сім'ї, де дружина не присутня в її житті. Тексти пісень, а це означає: Але вона багато в житті чоловіка.
  • Якщо дочка доросла, то вона не займає своє місце, але місце її чоловіка. Тут можливо «психологічна допомога», такі дочки можуть назавжди залишатися в батьківській родині або вийти з неї в шлюбі.
  • Робота не призначена для неї, приймаючи позицію неповної дитини. Іноді для них немає дітей в цій ситуації, тому що є заміна для них - робота. Вбиваючи і дихаючи на роботі дуже легко. І почуття несправедливості, що не визнається і сприяє також може бути дуже сильною.
  • Життя Марії: Стрітення Ісуса Христа

Цей інструмент має спеціальну функцію - заходи про близькість. . й Коли ви відчуваєте імбаланс в тому, що відбувається у вашому житті, ви можете зробити цей тест і подивитися на візуальну картину вашого істоти. Висновок і залучення до реконструкції життя. Як мій власний психолог. І, звичайно, я хочу все в житті, особливо, що ви!

Автор: Людмила Колобовська

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши нашу свідомість - разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.b17.ru/article/krugi_blizosti/