378
14 акторських імпровізацій у ваших улюблених фільмах, які раптово виявилися шедеврами
Зйомка передбачає сотні або навіть тисячі людей, які практично неможливо контролювати. Особливо актори, які мають імпровізацію або випадковому ударі тільки додають до образу чарівність і оригінальність.
Веб-сайт Я знайшов 14 сцен, в яких все не ходило за сценарієм до захоплення аудиторії та режисерів. Після того, як такі чіпси роблять фільм впізнаваним і... коханим.
Справжні Лі (1994)
У той час як Jamie's awkward але несподівано сексуальна стриптиз сцена, Lee Curtis дійсно втратив свій баланс. На фоні Арнольд Шварценгер можна побачити мух і вже про крок до допомоги Джемфі, але актриса відразу повертається до персонажа і продовжує її виконання. Джеймс Камерон дуже сподобався сцена, він сказав, що він підкреслив персонажа героїні - звичайна і трохи хитра домогосподарка.
Титанічний (1997)
У одному з кращих сцен фільму, де Джек був би малювати Розу, він повинен попросити її лежати на дивані, але замість того, як досить розмащений DiCaprio сказав: "На цьому ліжку, добре, я маю на увазі диван." Режисер Джеймс Камерон вирішив зберегти Лео в кіно, адже фраза і невизначеність, з якою він витертий він відмінно показав, як був нервовий куртка.
Титанічний (1997)
«Я король світу», - насправді імпровізація. Leonardo DiCaprio просто придумав його. Ця лінія, яка зробила сцена блискучою і мега-розпізнаваною.
Анні Зал (1977)
Вуай Аллен вирішує спробувати кокаїну вперше. Він попередив, що це дорого, він ретельно відкриває коробку, приймає деякий порошок для вибірки і раптом знезає так багато, що біла хмара висить в повітрі. Не вдалося зупинити сміхання. Ось як з'явився час на сцені смішний і незабутній.
Господь Кільця: Дві фортеці (2002)
Пам'ятайте, що сцена, в якій Viggo Mortensen збиває абор сталевий шолом зліва біля вимирання пожежі і робить крі повний знеболення? Директор Петро Джексон був настільки вражений перформансом Мортенсена, як він передав біль і розпад на долю двох захоплень. Але виявилося, що біль був досить реальним: актор зламав два пальці на шолом, але продовжував грати, тим більше він захопився Джексоном.
Господь Кільця: Братство кільця (2001)
Під час зйомок першої частини трилогії Вігго також зарекомендував, що він заслуговує на роль Брава Арагона як ніхто інший. Згідно зі скриптом, лідером Орксу довелося кинути притулок до Арагона, але не прицілитися на нього. Однак через спеціальні очні протези, актор пропустив трохи, а росла росла безпосередньо в Мортенсен. Він не плутав і згасив зброї. Така сцена буде гріхом, щоб зрізати.
Суспекти (1995)
Сцена, де герої фільму підкреслюються для ідентифікації міліції і просять читати одне вирок, неперевершено перетворено в реальну пуншу. Всі актори мали спокійно читати слова, написані на папері, але хтось починав молитися, хтось захотівся, змушуючи всіх сміятися. Щоб видалити серйозний подвійний не працює. Фрутований режисер Брайан Сінгер пішов з сцени, як це - з сміхаючими акторами. В результаті стала однією з найяскравіших в історії кіно.
Краса (1990)
Один з найвідоміших сюжетів фільму – один, в якому Едвард презентує Віденський з коробкою з дорогим намисто. Як тільки героїня Юлії Робертс подовжує її пальцем до прикраси, Річард Гере швидко зачаровує коробку, яка значно здивує Юлію, тому що нічого подібного плану не було. В результаті був чудовий прийом з серцем сміється від Робертів, який режисер Григор Маршалл включився в кіно.
Галактика Галактика (2014)
Чарівна і весела Кріс Pratt втілює багато і дає смішний wit. Але в цій сцені він був просто непристойним і випадково знизився небезпечний артефакт, а потім захопив його від землі. Сцена підкореного персонажа Pratt, звичайно, залишається в кіно.
Блискуча (1980)
Станлі Кубрик зумів знімати жахову плівку, кожна рама якої стала культовою, і одна з найбільш пізнаваних сцен - це той, де характер Джека Ніколсон розбиває двері з осей і, зрізаючи через досить велику кількість отвору, прилипає голову там. У той момент він каже: "Хто приходить Джонні". фраза не була в сценарію, ніхолсон запозичила його з хостя популярного вечірнього телевізійного шоу Джонні Карсон, який кожен раз почав цю привітання повітряним.
Темний лицар (2008)
Після того, як Джокер був кладений за барами, він зберіг тихий і просто дивився. Він незабаром свідків підйому Джима Гордона, який зловив його. Всі офіцери поліції запрошують нового комісара. А потім Heath Ledger починає клацання, занадто повільно, не змінюючи вираз кінського походження свого прикрашеного обличчя. Це не було в скрипті, але зараз є в свинарському банку улюблених сцен будь-якого кіно.
Зоряні війни: Епізод 5: Імперія ударів назад (1980)
Всі шанувальники Старих Війн знають і люблять сцена, де Принцеса Лея зізнається її любов до Гана Соло, який про те, щоб заморожувати в карбоніті. «Я люблю тебе». Хан повинен сказати "Я люблю тебе занадто, але замість Harrison Ford сказав "Я знаю." Ця імпровізація не тільки краща виявлена символом Хана, але і виконана сцена іконіка. На сцені було чутно про те, що він вже чув слова любові від Принцеси Лея.
Сила барани (1990)
Однією з найбільш етичних сюжетів цього культового трилера вважається сцена першого діалогу між Кларисою Старлінгом та Каннібалом Лектором. Я отримую свою печінку з квасолею і склянкою великого Чианти! Ентоні Хопкінс додав несподіваний звук, який привів Джоді Фостер до небажаного жаху. Згідно з актрисою, вона боїться поговорити з Хопкінами в міжряддях — так переконливо грала.
Добре Полювання Will (1997)
Мат Дамон сміхався в розповіді про те, як дружина героя Робін Вільямса доглянула в її сонці так звано і для того, щоб він не очікував почути його. Робін Вільямс прийшов з жартом на ходу. Неймовірна імпровізація талановитих комедійців допомогла і Дамона, актора відчути себе набагато комфортніше з Вільямами. Якщо ви уважно дивитесь, ви можете навіть помітити невеликий штрих камери. Звісно, оператор може ледь містити його сміху.
Цитувати з сцени:
до Моя дружина дала, коли вона була нервовою. І ви знаєте, що? Вона фарширована в її сонці. Одну ніч вона віддала так гучно, що вона кинулася до собаки. «Я тебе?» Я сказав так. Тексти пісень, а це означає: Я не чув її правду. Боже мій.
Фото на перегляд фільму 20 століття Фокс
На основі chive.com, Screenrant.com
Дивитися також.
Тест: Який фільм вам сподобається?
10 фільмів, які розширюють свідомість
на www.adme.ru/vdohnovenie/10-filmov-rasshiryayuschih-soznanie-674005/