Так і не зважувати те ж.

Слова «Є» і «Ні» зважають однаково.

"Чи можу я дати вам їздити на автобусному вокзалі?" попросила Хайді, літня швейцарська подруга нашої родини. Я збираюся до міста зі свого котеджу, ходив до зупинки 3-4 кілометри, а потім не відомо, як довго чекати мікроавтобуса, а з автовокзалу є багато транспорту до міста, і я не хочу ходити.

Я хотів би сказати, "Так, давайте мені їздити", але в цьому випадку, Гейді доведеться змінити з своїх дачних штанів, відкрити ворота, виводити машину з саду, час відходи і приводити мене. І це робить мене дійсно некомфортним, тому я почав стрибати щось схоже, "Не, ні, я, напевно, ходь..." Гейді відчуває суперечність між тим, що я кажу, і що хочу, і, трохи знебочений, попросить знову, «Так, можливо, я повинен дати вам їхати? й

Я відмовляється знову, намагаючись бути ввічливим, кажучи, що я не хочу турбуватися.

А потім Гейді навчає мене урок, який допомагав мені протягом 10 років.

У Швейцарії вони говорять так і ніхто не зважився. Якщо я пропоную вам поїздку, я не подбаю, якщо ви сказали так чи ні. Я готовий до будь-якої відповіді ви можете мати, це не складно для мене, щоб взяти вас на автовокзал, так само, як легко зупинитися в домашніх умовах. Але ви робите це, здається, я більш комфортний з одним варіантом, ніж інший, і ви обираєте один, хоча це не те, що комфортно з вами. Це те, що вони роблять в Росії. Але я хочу, щоб ви зрозуміли, що якщо я не хочу, щоб вам приїхати, я не буду запропонувати нічого. Якщо ви надаєте вибір, одна відповідь дорівнює іншому. Так ви хочете їздити?

І я сказав, що так, просто і просто. Так як було набагато зручніше і швидше доїхати до автовокзалу на автомобілі. І я був вдячний Гейді за надання мені їздити, і ще більше для навчання мені це просто правило.

«Так» і «не» зважають те, що я повторю всередині себе кожного разу, коли я думаю, що відповідь не звертається до особи, що я розмовляю.
«Так» і «не» є однаковими, оскільки ми всі рівні і вільні.
"Так" і "не" зважають те ж - не поверхневе правило етикету, але основа екологічно чистого, щирого зв'язку.
«Так» і «не» зважають те саме — і не чекайте іншої людини, щоб дізнатися, що ви дійсно хочете.

Коли ви можете бути прямими і відкритими, ви даєте, що свобода іншим особам.

До будь-якого питання або рекомендації я готовий почути як позитивні, так і негативні відповіді. І якщо одна з відповідей віддає перевагу мені, то повідомлюю мій співрозмовник про нього і формулювати її по-різному.

Наприклад, замість нейтрально-політичного «Щоб ви хочете відвідати?», в залежності від того, що я хочу, можна сказати «Коме в тому, що я люблю мати чай і спілкуватися з вами!» (припустимо, що наші побажання не збігаються) або «Я хочу запросити вас відвідати, але сьогодні я втомився і хочу бути самостійно. й

Я пам'ятаю стосунки з другом, досягаючи нового рівня інтимності. Вона сказала,
- Чи є ви частиною нашого фестивалю?
- Не бачу себе. Не хочу нічого організувати. – Я відповіла, внутрішньо готуємо до наступної опори до осаду.
до О, ви знаєте, що це хороший -- запит -- отримав відповідь -- переїхала.

Я знаю. Це влада певної.

Ускладнюється, коли людина не використовується до того, що «так» і «не» зважиться однаково. Тоді замість простої моносиллабичної відповіді на кожну «Хіба ви приїжджаєте з нами?» і «Чи можу вам допомогти?», починаються історії, що тут планується складний день, скільки потрібно мати, і як людина спробує порадувати всіх, скрізь і вчасно, не розчарувати всіх. Я зазвичай сумний, щоб почути це.

І починається в дитинстві. Ми навчимося думати про те, що вони хочуть сказати, замість прослуховування себе. Ми навчимося рано, що питання «Чи подобається це в дитячому садочку?» і «Чи хочете суп?» мають лише одну бажану відповідь на наш бабуся. Ми дізнаємось, що відхилення від нудного подарунка або безперешкодної поїздки в музей, ви побачите, підкажемо наші далекі родичі. Ми навчимося бути ввічливими і зустрічати інших. Ми дізнаємось, що ми запрошуємо питання тільки з звички і полоіденції, і ніхто не піклується про наших реальних відповідей.

Це добре, що ми вирощуємо, і ми можемо зупинити грати в цей щит. І не навчайтеся дітям.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

"Так" і "не" зважати те ж, ви погоджуєтесь? (і запитуючи це питання таким чином, я маю на увазі, що будь-які ваші відповіді однаково цікаві мені!)

Автор: Анна Черних

П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!

Джерело: annachernykh.ru/da-i-net-vesyat-odinakovo/