332
Ми переплануємо передпокій! Раніше кишеньковий коридор був повним розчаруванням.
Я не можу сказати вам, що ця інструкція навчить вас. Як зробити ремонт в передпокоюй Але це надихає вас! Акурат, це ідея, що люди не підлягають реалізації. По-перше, кишеньковий коридор був справжнім покаранням для двох сімей, які проживають поруч один одному. Тепер цей коридор став джерелом гордості! Чудова трансформація.
Ремонт передпокою своїми руками Історія чудотворної трансформації
Ремонт передпокою в панелях Завжди вимикайте пізніше. Але це місце дуже важливо! Коли коридор красива, рука сусіда не підійде до в'язниці, я впевнений. Це рішення дійсно зачаровує мене! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті
З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері
Ремонт передпокою своїми руками Історія чудотворної трансформації
- Старий, дивний вигляд. Що таке передпокій? Склад непотрібних речей і музей радянської бідності одночасно.
- За кілька секунд в такому коридорі можна замочити в розпаді. Чи не це? Скільки незадоволених сімей живуть в таких умовах?
- Все почалося з шпалерами. Після повного виснаженого мешканця однієї з квартир Надія побачила яскраві шпалери в вітальні одного друга. О, вона любила їх! З якоїсь причини відразу прийшла думка про страшну передпокої і що шпалери можуть прикрасити її. Один лов: щити. Де я поставив їх?
Габаритний зображення - Сім'я Надія любила подорож. Вступ жителів вирішили влаштувати коридор тематично: карти, подорожі, все пов'язане з цим. Ідеально впишуться в концепт і електричні щити! Вони маскувалися магнітною дошкою.
- Стеля, двері і дно прихожей обшивалися пластиковими панелями. Дуже зручно, вони легко мити, але ці ділянки завжди брудні. На стінах -- шпалериТак само легко покласти їх на замовлення.
- Магнітна дошка чудово виглядає!
- Для створення такої краси потрібна магнітна дошка - оцинкована, розмір листа 1260 х 2000, а також металева фарба.
- Дверні петлі, фотошпалери і магніти, джутовий трос і рідкі нігті ... Здавалося б, такі доступні матеріали, але що краса вона вийшла!
- Я не можу вірити, що ці старі щити були розміщені на громадському дисплеї. Це добре, вони приховані.
- Звісно, вмілі руки потрібні для таких подвигів. Надія була хто-небудь для підрахунку: чоловік допомогло їй в усьому!
- Діти були збуджені про ідеї карти!
р. - Це не більше! Плани життєздатних мешканців звичайного будинку полягає в тому, щоб меблі з вишневого дуба в передпокої, а також замінити мат, щоб вона відповідала візерунку на стінах.
612583 р. - Все необхідне для перетворення старого коридору в звичайному будівельному магазині.
- Навіть лінолеум був обраний за смаком: виготовлений під гальками!
Ремонт передпокою в панелях Завжди вимикайте пізніше. Але це місце дуже важливо! Коли коридор красива, рука сусіда не підійде до в'язниці, я впевнений. Це рішення дійсно зачаровує мене! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті
З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері
Естонський дизайнер зшиває дивовижні речі з старих ковдр! Я не можу вірити очі...
10 дивовижних зачіски. Натхнені свіжі ідеї!