Ми переплануємо передпокій! Раніше кишеньковий коридор був повним розчаруванням.

Я не можу сказати вам, що ця інструкція навчить вас. Як зробити ремонт в передпокоюй Але це надихає вас! Акурат, це ідея, що люди не підлягають реалізації. По-перше, кишеньковий коридор був справжнім покаранням для двох сімей, які проживають поруч один одному. Тепер цей коридор став джерелом гордості! Чудова трансформація.

Ремонт передпокою своїми руками Історія чудотворної трансформації
  1. Старий, дивний вигляд. Що таке передпокій? Склад непотрібних речей і музей радянської бідності одночасно.

2. За кілька секунд в такому коридорі можна замочити в розпаді. Чи не це? Скільки незадоволених сімей живуть в таких умовах?

3. Все почалося з шпалерами. Після повного виснаженого мешканця однієї з квартир Надія побачила яскраві шпалери в вітальні одного друга. О, вона любила їх! З якоїсь причини відразу прийшла думка про страшну передпокої і що шпалери можуть прикрасити її. Один лов: щити. Де я поставив їх?
    Габаритний зображення

4. Сім'я Надія любила подорож. Вступ жителів вирішили влаштувати коридор тематично: карти, подорожі, все пов'язане з цим. Ідеально впишуться в концепт і електричні щити! Вони маскувалися магнітною дошкою.

5. Стеля, двері і дно прихожей обшивалися пластиковими панелями. Дуже зручно, вони легко мити, але ці ділянки завжди брудні. На стінах -- шпалериТак само легко покласти їх на замовлення.

6. Магнітна дошка чудово виглядає!

7. Для створення такої краси потрібна магнітна дошка - оцинкована, розмір листа 1260 х 2000, а також металева фарба.

8. Дверні петлі, фотошпалери і магніти, джутовий трос і рідкі нігті ... Здавалося б, такі доступні матеріали, але що краса вона вийшла!

9. Я не можу вірити, що ці старі щити були розміщені на громадському дисплеї. Це добре, вони приховані.

10. Звісно, вмілі руки потрібні для таких подвигів. Надія була хто-небудь для підрахунку: чоловік допомогло їй в усьому!

11. Діти були збуджені про ідеї карти!
    р.

12. Це не більше! Плани життєздатних мешканців звичайного будинку полягає в тому, щоб меблі з вишневого дуба в передпокої, а також замінити мат, щоб вона відповідала візерунку на стінах.
    612583 р.

13. Все необхідне для перетворення старого коридору в звичайному будівельному магазині.

14. Навіть лінолеум був обраний за смаком: виготовлений під гальками!

Ремонт передпокою в панелях Завжди вимикайте пізніше. Але це місце дуже важливо! Коли коридор красива, рука сусіда не підійде до в'язниці, я впевнений. Це рішення дійсно зачаровує мене! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті

З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері