421
Що робити з простроченими препаратами? Чи не кинути їх у сміття за будь-яких обставин!
Як часто ви можете перевірити? зміст домашньої комплектації? Шукаєте в медичну коробку, багато чого знайдених наркотиків там. Але не судомно відкинути всі препарати, тому що деякі препарати не втрачають лікувальний ефект навіть після закінчення терміну дії.
р.
Термін придатності - це період часу, коли препарат забезпечує максимальну ефективність і безпечний. Кінець термінів зберігання не робить препарат миттєво шкідливим: часто це свідчить про менш ефективний ефект препарату (якщо термін придатності нещодавно вичерпається).
Передові ліки
Не знаю, що витримані препарати Ви не можете позбутися від нього, кинувши його в сміття. Використовуйте цю просту інструкцію для розмотування шкідливих препаратів.
Ця процедура повинна бути виконана з однією простою метою: не завдати шкоди навколишньому середовищу. Справа в тому, що відкинути лікарські засоби можуть знайти птахів, промені тварини або цікаві діти. Варто витрачати трохи часу і позбавляючи ліки правильно!
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте ДИТЯЧИЙ ЧАС Автор статті
Вікторія Поплавська вважає, що мистецтво не знає відпочивати! Він захоплює малюнок, використовується для пошуку життя очима художника. Чистка будинку і приготування різноманітних страв вважається не роботою, але задоволення: після усього, можна підходити до будь-якого бізнесу творчо! Він любить нестандартні методи вирішення проблем. Улюблена книга Вікторія – Три комради Е. М. Ремарке.
р.
Термін придатності - це період часу, коли препарат забезпечує максимальну ефективність і безпечний. Кінець термінів зберігання не робить препарат миттєво шкідливим: часто це свідчить про менш ефективний ефект препарату (якщо термін придатності нещодавно вичерпається).
Передові ліки
- аспірин
Цей препарат можна використовувати після закінчення терміну дії, але його ефект буде менш ефективним.
- дектрометорфан
Цей антиtussive краще відкинути після закінчення терміну дії.
, м. Київ - Ібупрофен
Ліки, які мають протизапальну і антипіретичну дію. Можна використовувати в кінці терміну зберігання, але в залежності від виробника і складу препарату.
- парацетамол
Термін зберігання цього препарату дуже довго, до декількох років. Якщо після вживання таблеток ви не відчуваєте ефект, не використовуйте ліки знову.
- Лоратадин
Багато досліджень підтвердили те, що цей препарат має досить тривалий термін зберігання (від 2 до 3 років).
282104 - Очні краплі
Очі є надзвичайно вразливим органом людини, тому ви повинні бути дуже обережними при виборі ліків для очей. Не використовуйте медичні краплі після терміну їх закінчення!
Не знаю, що витримані препарати Ви не можете позбутися від нього, кинувши його в сміття. Використовуйте цю просту інструкцію для розмотування шкідливих препаратів.
- Безкоштовно ліки від упаковки: приймати таблетки від блістерів, залити порошок від мішків, залити рідину з пляшок і ампул.
- Подрібніть ліки в зручний для себе спосіб.
- Змішайте все з їстівними відходами: кавові підстави або наповнювач для унітазу кота.
- Залийте суміш в закриту баночку або темний пакет, потім перекиньте її в бункер.
Ця процедура повинна бути виконана з однією простою метою: не завдати шкоди навколишньому середовищу. Справа в тому, що відкинути лікарські засоби можуть знайти птахів, промені тварини або цікаві діти. Варто витрачати трохи часу і позбавляючи ліки правильно!
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте ДИТЯЧИЙ ЧАС Автор статті
Вікторія Поплавська вважає, що мистецтво не знає відпочивати! Він захоплює малюнок, використовується для пошуку життя очима художника. Чистка будинку і приготування різноманітних страв вважається не роботою, але задоволення: після усього, можна підходити до будь-якого бізнесу творчо! Він любить нестандартні методи вирішення проблем. Улюблена книга Вікторія – Три комради Е. М. Ремарке.
Майстер знає, як перетворити свою землю в справжню цукерку. Не просте.
Клей все разом! Я не думаю, що я б виправити речі, які я збираюся відмовитися.