Приголомшлива історія про Rottweiler

Я завжди боявся великих собак. І виявився, щоб бути гарним! Я пішов на прогулянку в парку з кермом. І ми зустрілися смішна пара: великий хлопець з величезним Rottweiler. Ця собака була без походу, і від часу її власнику, витіснявши гучно: «Тисон, Тісон!» Дійсно, дивлячись на цю машину, ви думаєте, що вона була в її рідних себе Майк Тайсон, вони були дуже схожими.

Так що я даю собаку, Він кинувся прямо до цього Тисону з пронизливою корою, так само, як Моза на слоні. Роттвітлер дивився на мій собаку з продуманим виглядом і відкрив його рот, буквально змітаючи голову мого непристойного вихованця! Звісно, він припинив муку. Власник Тисон відкинув цю картину з флегматичним виглядом і навіть не переходив. Я в шокі, мені потрібно врятувати свого улюбленця!

Він пішов до цього хлопця і попросив його впливати на собаку або він їсти мій кокер.

- Ні, він не слухає мене... сказав, що людина, подрібнює його плечі.

до І хто послухає його? він сказав.

- Моя дружина.

З цими словами, людина вибрала стільниковий телефон, набравши номер і поклав телефон в вухо Тісона. З труби:

- Тисон, це трохи! Пити його! Пити зараз, я сказав!

Terrified Tyson sat вниз, spit мій pet з його рот і, shaking його глава божевільний, ran...

Веб-камера