259
Як я "тренув" мій улюблений мама
Ми завжди були складними. Але один інцидент змінив все. Коли мій улюблений Наталаша і я просто одружився, ми вирішили залишитися з матір'ю для того, щоб заощадити гроші на нашій квартирі. І кожен день, Тамара Миколаївна, моя улюблена мама-в-право, нагадав мені, що я був випадковою людиною, гість і не заслугувала її дочку. Нерідко я зламався і сперечався з матір'ю до хрящі, але це не призвело до нічого хорошого. Тексти пісень, а це означає: І тоді я вирішив прийняти помста!
Я подарував велику інформацію до газети: «Я лікуючу сказу!» Швидкий, якісний, надійний! Він перерахував номер свого друга і залишив газету на кухонному столі. І Тамара Миколаївна тільки постраждала від болю в спині, в її юнаці вона зробила гімнастики і пошкоджені щось там. Багато разів вона пішла на всі види олень і олень, нічого допомогло, і ось оголошення!
Моя мама-в-завдялася бачити мій друг, який подивився на її спину і сказав, що вона повинна залити сечу на найяскравій людині. Звісно, вибір припав на мене. Почав додому, Тамара Миколаївна почала підштовхувати повстанців до своєї Наталії так, щоб вона змусила мене це зробити. Спочатку я відмовлявся, вони кажуть, що неспроможність, але після того, як недбалий домовився.
Увечері, мій мама-в-одному був в нічному ванні на всіх чотирих, і я поливав її нижню назад від туба. І я відчув так хороший, правий відступ на всі роки приниження зникне десь. Ми повторили цю процедуру тричі, я не даю, щоб знову кинути її.
Найголовніше, що спина Тамара Миколаївна пройшла! Мій зв'язок з матір'ю - це великий зараз. І кожен раз, коли вона починає гасити мене для дрібниць, я пам'ятаю, як я «тренув» її і вона стає так легкою на душі!
Веб-камера
Приголомшливі факти, які зроблять вас трохи розумним
Невибагливі факти про наш світ і його мешканців