287
Один радянський інженер одружений і з'ясував шлях, щоб приховати його з дружини
Я впевнений, що у всіх чоловіків з'являться з дружини. Але мій друг Misha особливо відрізнявся себе, хто перевершив всіх з точки зору конспірації. Коли він перший одружений, він працював просто інженером і отримав тільки сто і двадцять рублів. В першу чергу Міша подарувала всю зарплату коханій дружині, але потім вирішила, що йому потрібна невелика кількість сигарет і збирає друзів. І сказав він Катя:
- Ви знаєте, Катенка, коли я був в армії, я розім'явся танк на шматки, і тепер військовий спостережник відділяє двадцять рублів від моєї заробітної плати щомісяця.
Катя, звичайно, вважається, що боргу з материком повинні бути сплачені, тому вона не протестувала багато. А Михайло мав вільний двадцять за свої потреби.
Через десять років вони вже мали два діти, гроші стали рубати, зарплата простого інженера ще невелика. Тоді Катя була знебочена:
до Що це таке? Ви відхиляли двадцять рублів від зарплати на десять років? Скільки коштує цей танк? Приготуйте, нехай підійдемо до військового, поверніть його.
Миша, звичайно, була порушена, щоб визнати дружину, що він лежав її протягом десяти років, і думав, що він може якось вийти з військового спостережного офісу. Через кілька хвилин, вони вже стояли в головному офісі, і Катя надихнула на нього. Він спокійно слухав ці кріслі, а потім сказав:
- Жінки, вийдуть і чоловік, і я спробую вирішити це питання.
Катя пішов, а військовий офіцер атакував Михайло:
- Так! Як тебе заважати? У вас є два маленькі діти і ви вкрасите гроші з власної родини. Я оплачую лише десять рублів за підводний човен, і ви платите двадцять за танк!
Миша сіла, де вона стала, з сюрпризу. І пішов військовий офіцер:
- Я не розумію, я? Давайте це: Я напишіть вам сертифікат, і зараз ви будете мати лише десять рублів, щоб "платити", це буде достатньо для вас, щоб курити і отримати разом з друзями, я достатньо.
Що ми вирішили. Михаїл залишив офіс з сумним виглядом, Катя відразу ж кинувся до нього:
- Ну? Що говорить бос?
Misha покласти сертифікат на руки.
- Дивитися на це! Ви отримали ще десятки штрафів!
Зареєструватися eku.ru/dolzhniki/
Не погана ідея прогулятися в поганому районі вночі!
Приголомшливі факти, які зроблять вас трохи розумним