Здавалося б, що жінки в небезпечній зоні ввечері повинні прогулятися як з перцем, так і в супроводі чоловіка. Ах немає! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Недавній, мій мама пішов, щоб відвідати її другу, просто навчатися в такому закладі, і залишитися з нею до кінця ввечері. Я вирішив зателефонувати мій тато зустрітися з нею. Але її друг сказав, що вона збиралася. Мами, звичайно, почали відмовитися, кажучи, що ви і я обов'язково вбити. А друг сказав їй: «Коме зараз, побачимо, що відбувається!» До найближчої станції метро.
Ми залишили в'їзд, а місцеві Гопники, сидять на лавці, кинулися до них, злегка відтавши: «Привіт, Марія Іванова!» Добрий вечір, Марія Іванова! Мама плутала, і її друг просто переплітається на неї. Кілька метрів пропускають, а потім великий хлопець стояв на своєму шляху.
Марія Іванова, чекаю хвилини, я даю вам папір зараз, бо я не встигла останнього часу. Я збираюся отримати ебать Dropout, якщо я отримати ще два. Чекаю, я просто збираюся додому, щоб отримати його!
В цілому, моя мати і друг досягла підходу безпечно.
Пикабу.ru/story/luchshiy_poputchik_4058969