Нарешті з'явився автомобіль для комфортних поїздок з домашніми тваринами

Власники собак вважають своїх тварин, щоб бути повно членами сім'ї. Як залишити їх самостійно в домашніх умовах і піти на поїздці?

Ми вВеб-сайт Я любила ідею Ніссану, який придумав, як облаштувати автомобіль, щоб зробити його максимально комфортно не тільки для людей, але і для собак.

Зустрічайте 4Догс, концепт першого в світі собаки, що подорожує.

Концепція – це кросовер, обладнаний спеціальним обладнанням для поліпшення комфорту та зручності перевезення собак.

Р.

Автомобіль має душову кабіну і сушарку для собак, які не приймають додаткового простору: вони вбудовані в приховане відділення.

Задній відсік автомобіля обладнаний для перевезення тварин. Покривається в миється шкіра. Дозатори для води та їжі обладнані кондиціонерами. І за допомогою інноваційних технологій для собак, водій може спілкуватися з домашнім улюбленцем на шляху. РК-екрани використовуються для цього.

Р

Висувна рампа дозволяє легко і швидко зануритися в «люкс», а власнику залишатися чистим.

У багажнику є багато прихованих відсіків для зберігання всіляких речей. Так ви не повинні ставити їх в салон.

Джерело nissan-global
Фото Nissan-global preview, imgur

Дивитися також.
Я не можу бачити собаки, які заблокували вдома.
10 хитрощів для тих, хто завжди мріяв про розуміння собак

www.adme.ru/zhizn-zhivotnye/10-priemov-dlya-teh-kto-vsegda-mechtal-ponimat-sobak-1348515/