15 фото, в яких вся любов

Одне фото може розповісти всю історію життя краще, ніж будь-які слова. У них емоції просто побивають по краю і кожну боротьбу в повітрі.

Веб-сайт Зібрав 15 таких картинок про любов у своїх різних проявах.

Актор і комедія Паттон Oswalt святкує отримання Премії Емми протягом декількох місяців після смерті дружини

Повідомлень матері до Місючого сина

Мати слухає до свого мертвого сина, збитого на грудях дівчини, до якого було пересаджено

Цей жіночий чоловік вже вийшов, але вона все одно копає з ним щодня

Поза «Ложки» на машині для водія таксі

Остання хвилина біля приурочного друга

Його батьки зробили колісну частину костюма Хеллоуїна

Я був сумним і виходився поза маленькою ходьбою. Коли я бачив цю картину, вона відразу стала простіше. Спасибі, дивний!

Дівчина запрошувала самотній старик на тему «дата», коли дізналася, що він буде самотньою напередодні Різдва. Він прийшов в свій кращий костюм і з букетом квітів .

Заповідний працівник біля ріноцеросу, який впав потерпілий на потахи

Міс Таїланд 2015 коліна перед матір'ю, які витратили її життя збирання сміття, щоб виростити її

Знайдено знайдено прив'язаний до повітряної кулі

Я сидів поруч з цією парою в кафе вранці. Це ім'я чоловіка Джон, його дружина Лінда втратила свою пам'ять і тепер навчається читати знову, і він допомагає їй з алфавітом. Patience, розуміння та любов у чистому вигляді

Напис на могилі

Ця пара просто чарівна

Фото з preview reddit.com

На основі achive.com

Дивитися також.

На фото доторкнулися серця тисяч людей по всьому світу.

10 оповідань про про просту людську доброту

www.adme.ru/zhizn-dobro/10-dushevnyh-istorij-o-prostoj-chelovecheskoj-dobrote-1243665/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное