Секрет для двох.

Чи знаєте ви, що є секрети у відносинах, які буквально стають площиною для двох? Ірина Криволапова ділиться своїм баченням з читачами.

За допомогою літака в сенсі, що вони не тільки порушують відносини на новий рівень, але і доставляє людей, які люблять один одному, де вони хочуть.

Що таке літак? Ця площина називається Clarity.

Яскравість у здатності передати свої почуття, думки і дії чоловіка. І завдання 100% жіноча.

Жінки глибше і багатогранно, іноді повністю незалежно від зовнішніх факторів. Думки часто люблять заплутану нитку. В якій нитки, такі як квіти, нерозривно пов'язана з ниткою самовиходу. Або нитка одягу пов'язана з ниткою впевненості в собі.

У чоловіків, навпаки, шкарпетки просто шкарпетки. Потіш - це зимова сукня, не спосіб висловити настрій.Що відбувається всередині жінки - це загадка до нього.

У відносинах жінка очікує розуміння і прийняття її природи. Так вона сама - це суперчутливий і вгадує бажання і почуття інших, тоді вона очікує на те саме ставлення до себе.

Не отримуючи його від людини, вона закриває себе і пересувається на формуванні претензій в межах себе. У цей час фон у моїй голові часто звучить діалог:

• не розумію мене;

• не оцінив мої зусилля;

• Він був самогубним.

• Я не скажу нічого до нього зараз.

• При запиті, що сталося, відповідь, як правило, “Ніч.” Це океї."

Цей етап приводить чоловіка до стопору, тому що назовні звичайна атмосфера почала пекти. Причина не розповіла про те, що робити не зрозуміло. Деякі чоловіки в цьому випадку не можуть западати під впливом жіночих почуттів, можуть продовжувати бути близькими, повісити до серця улюблених щелеп. Інші, що виникають частіше, потрапляють в агресію, захищаючи їх психіку від емоційного тепла.

Єдина ситуація в цій ситуації полягає в тому, щоб привернути увагу до ваших відносин. І завдання приведення цієї чіткості, ясності і розуміння відносин лежить з жінкою.

Яка жінка може зробити чоловіка?
Р

1,1 км Стоп чекає 100% розуміння всіх тонкощів душі від чоловіка. Це не сталося і напевно не буде.

2,2 км Прийміть те, що у відносинах чоловіка є жінка, ви жінка, не партнер. Очікується бути розумом і відчуженням може бути рівноцінним з очікуванням іншої жінки в відносинах.

3. У Вивчайте свої почуття. Це означає, що я зрозуміла, що я зараз переживаю. Чи є вона небезпечна, невдоволення, розчарування, захоплення, незручність, заздрість, шкоду або радість? Чи можу я зрозуміти свої почуття, щоб я можу спілкуватися їх іншим? Чи чекають на мене, щоб бути зрозумілими та допомогли? Ймовірно, це очікування материнської/патерної ролі від партнера.

4. У Останні, найбільш актуальні.

Якщо ви уявите, що відбувається всередині жінки з картиною з яскравими фарбами, натертим в якості 3D, то завдання жінки полягає в тому, щоб передати однакову картину в однаковій якості її чоловіка. Щоб передати всі кольори і півтони, відтінки вашої реальності, і не обмежуючись одним словом "Я відхилений".

Яскравість передачі образу від жіночої реальності до чоловіка - це завдання #1 для жінки в відносинах. Це дозволить зберегти вас від зайвих очікувань і допомогти полегшити життя і цікавіше.

Автор Ірина Криволапова, особливо для

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Ірина Криволапова