Броня характера: 5 типов

Хочу розповісти про те, що необхідно знати всім людям без винятку. Ці знання – кін для базових навичок гігієни.

Після того, як час людський організм був вважати судном гріха, і він був непристойним для обговорення його потреб, просто доглядати за ним. Як ми прожили до останнього кварталу ХХ ст.

Головна Головна

Психотерапія, яка сама народилася в вікторіанській епоху – епоху найвищого контемпту для тіла (19 ст.) – має довге правило будь-яку можливість фізичного контакту між терапевтом і пацієнтом. Психоаналітики були лише розмовними.

Це була як типова сцена вулиці: Два «дощів» здійснили важливу бесіду, і дитину одного з них, забутого і лівого ненав'язаного, виходить, виходить, зношується. Дитина - забуте тіло, яке не розуміється.

Але час змінилися, і з’явився новий напрямок. психотерапія тілай Сьогодні ми будемо говорити про найважливіші відкриття та спостереження, зроблені засновниками та розробниками цього напрямку в психотерапії.

Якщо ви дізнаєтесь про основні поняття соціально-орієнтованої психотерапії, ви можете вирішити деякі проблеми самостійно без консультації фахівця, який розповість вам про те саме, але за гроші.

Для початку, основним терміном для тіла орієнтованого терапевта є: ХАРАКТЕР БРОНЕЙй Характеристика, звичайно, розуміється як символ, утворений нейротиповим типом. І невротика, до одного ступеня або іншого, ми всі, і це також базова концепція психотерапії та психотерапії будь-якого роду.

Вважається, що Пригнічений і виведений нейротик має дуже низькі рівні енергіїй Що витрачається на біоенергію, яка отримує, як і всі люди і істоти на планеті Земля, від повітря, сонця і їжі, що споживає? Пригнічений невротичний витрачає всю енергію на підтримання броні.

Звісно, броня – це віртуальна концепція. Під броню розуміють можливість включати механізми психологічного захисту. оборона побудована нейротиком має мету ізолювати його від травматичних почуттів, думок, подій.

Тим не менш, за час, ця віртуальна броня стає дуже реальною. Відображається.

• в м'язових затисках,
  • Постійна напруга м'язів,
  • У мене був жорсткий, щільно дихати.

Кожна група м'язів, навіть ті, які ми не знаємо, починає відчувати хронічну напругу. Таким чином, здорове функціонування організму перестає, а наші внутрішні органи починають страждати.

В принципі людина має енергію надлишок. Коли занадто багато енергії накопичується, статевий натяг відбувається в організмі, знімається скиданням - оргазм. Нейротичний витрачає всю енергію на підтримку м'язової напруги і тим самим вбиває його сексуальність. Діагностика. АноргазміяПовна або часткова нездатність випробувати оргазм.

Найпростіша медицина для людини переживає депресії, непарно достатньо, є введенням його харчування і сну в чіткому режимі. Харчування може бути дво-, три-, п'ятиразовий, сон може тривати 6-8-12 годин, але Це слід покласти на регулярну основу.й

Що потрібно робити з тілом? Дуже прямо - режим сну і харчування ще не видаляє всі м'язові затискачі, але дає вичерпне тіло спокою, яке вічно напружене тіло не дозволяє себе.

І на другому етапі людина навчається відчувати задоволення, тим самим повертаючи його до стану його природної природи. Вважається, що З повагою – первинна природа людини, пригнічена заборонами суспільства.й Пацієнту розвиватиме здатність досягати задоволення самостійно - він просто розповів, що це необхідно для терапії, і це все.

Людина навчається насолоджуватися життям і з його власним тілом. Корінь проблеми, що називається «забрудною бронею», - це герметичність, не довіра і не схожа на власне тіло.

Відчуження людини з зовнішнього світу і від інших людей, що викликає всі труднощі в спілкуванні і міжособистісних конфліктах на соціальній площині.

Висновок дуже простий. Якщо у вас є проблеми, які спілкуються з іншими, ви спочатку маєте труднощі, які приймають своє тіло, його реакції та емоції.й

Найпоширеніший приклад формування нейротичного персонажа і його броні мастурбаціяй Найчастіше він утворився свідомо в дитинстві батьками хлопчиків, які вірять, що чоловік не лікує. Що відбувається в цьому випадку?

(1) зуби віджимають,

(2) затримка дихання,

(3) м'язи горла і живота загиблі.

Це те, як будується «бронь персонажа», що не можна вільно проявляти емоції смараги, жири, співчуття і шкоду.

Є один поганий рецепт освіти: якщо ви не можете, спробуйте з'явитися. Побачити бути міцним (або, навпаки, слабким) тому, що суспільство вимагає його. Намагайтеся з'являтися - тобто утворювати "бронь" персонажа.

Є навіть вираз мови. "Завтра ваш характер"й

Це те, що сучасна людістика психотерапія бореться. Його девіз повинен бути, не з'являтися, бути, не мати.

Неймовірні техніки використовуються для видалення м'язової броні:

Масаж проблемні ділянки тіла. Закупівля - реалізувати пригнічену емоцію агресії. (Симулятори, замість огорожі, люди допускаються лише за допомогою груші.) Кричить. Кричить, людина звільняється від затисків в горлі, животі і плечі. Злий.Ви лежачи на маті, і претендуєте бути кричущим, розсіяним малюком. Заземлення. Це стоячи на землі, щоб тремтіння в ногах або ходьба "боротьба" - перше, що невротика втратить контакт з землею, вони "не стоять" на ногах, а техніка заземлення працює з цим.

Ви можете зробити все це самостійно. Масаж, який ви зробите масажний терапевт, не орієнтований на тіло психотерапевт, стрибайте і стрибайте на землі до фольги, щоб правильно «земля», ви можете курчати, кричати і збити груші, не залишаючи дому і безкоштовно. Таким чином, для того, щоб зробити сон і харчування в режимі, вам не потрібно йти в санаторії або піонерський табір, або піти в тюрму.

Я бачив цей непристойний чоловік кудись раніше. . й

І тепер я пропоную, що ви впізнаєте себе в одному з таких характерних психотипів.

Так, бронь виходить в різні стиліПсихологи, орієнтовані на тіло, підраховують 5.

1,1 км Аромат зношений щитовидним.Шизоїд не відчуває свого тіла на всіх. Він незграбний, всі члени тіла, це цуценя, рухаються як на петлі, так і якщо окремо. Важко, погані вирази обличчя, руки висить, ноги raking. Нагадуємо мене про подвійну, яка рясно виходить на відповідь на дошку. Він проходить через життя.

Що на розумі хізої? Він боїться. Він бачить небезпеку всюди. Його броню вигорають весь хребетний стовп, він важко пересуває кінцівки через блоки в суглобах і суглобах.

Шизоїд потребує розвитку гладкості рухів кінцівок і гнучкості хребта.

2,2 км Броня, що надягається Оральним типом.Пероральний тип – це психологічно нерозвинена людина, яка є «смоктувати» у віці від дитячого смоктати. Він підрозроблений і зовні: на тілі знаходяться кілька волосків, рук і ніг, а також стовбур - подовжений, м'язи підрозвинені. Фізична зрілість, дитинство, дитинство, підлітковий вік, дівоча дівчина, пирог хлопчик. Принц і принцеса з радянського анімаційного фільму про музикантів Бремена.

Що на увазі оральний тип? Він завжди хрещати ідеальною і простою любов'ю. "Малина відсутній, мій наречений!" Щоб любити без того, щоб давати, не можна і не хоче догляду за собою. Все, що він потребує, - це любов, захист і по батькові більш міцного партнера.

Все, що йому дійсно потрібно зробити, це розслабляйте його зафіксовані плечі, назад і особливо його горло, так що він може дихати більш легко.

3. У Аромат зношений психопатічним типом.Дуже цікавим спотворенням фігури: верхня частина тіла переопрацьована, аледоки практично відсутні, а ніжки крихітні, тонкі, насіння десь нижче. Зручний для босів, які ще видно тільки до талії - на столі в офісі.

Розум психопата, щоб підсунути все, щоб підсунути всіх, він перекриває владу.

4. У Арматура зношена масочками.Повне, млинець-подібне тіло, шия простягається вперед. Курка збирається вбити. Найкорисніший тип в натовпі.

«Я боїться приймати рішення самостійно, хто повинен продати, хто повинен я обіцяти?» ?

Прискорені «Мазохисти» мають блок енергії, затиск або «армор» в тапозі, тому вони практично не знають, як оргазм.

5. Умань Арматура зношена Hard Man.Це чоловіча людина з гармонійно розвиненим тілом і м'язами, але схожа на Schwarzenegger в ролі вбивця робота.

Це дає враження від нежиттєздатного, незламного механізму. Енергія всередині тіла не циркулює, і це помітно зовні. В свідомості Важкий тип: Я контролюю себе, Я контролюю себе, Я контролюю себе. . опубліковано

Автор: Олена Назаренко

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.live-and-learn.ru/catalog/article/bronya-kharaktera-i-orgazm/