Стіна Соліту: Чому ви невидимі до протилежного сексу?

Я збираюся говорити трохи про це явище енергії, що називається "панолом самотності". Він робить жінку непомітною для протилежного сексу та інших цікавих людей.

При ДЕСР, щоб познайомитися з любов'ю і почати сім'ю зустрічатися з тандемним страхом, що робить так, утворюються два лічильники енергії. Утворюється енергія, спрямована на вихід, відповідає енергії страху, а невидимий бар’єр. Це стіна.

Як кажуть жінки: "Я не бачив, не помітив." Часом я сидю в компанії і відчуваю, що я забув. й

«Ніколи я зустрілася зі мною на вулиці, незалежно від того, наскільки привабливо я можу бути на цей день. й

«Всі мої зв’язки недовговими, одна, дві дати, і він зникає, якби я не там. й

«Дві жінки ніколи не обирають мене. й

Я зустрічаю чоловіка, що я зустрілася, і він називає мене різними назвами. Уявіть, що він забули мене!

Про нас Це не хитрість несправжньої екіпіровки, до речі. Забуваємо вас іншими, практично миттєвими видаленням образу від пам'яті через відсутність деяких сенсорних маркерів, на рівні смаку, запаху і емоцій, ознакою людини за стіну. Для того, щоб пам'ятати, необхідно захопити зображення на сенсорній площині, приєднатися до неї, з'єднатися, перегорнути в один одного з найбільшими енергетичними нитками. Стіни не дозволяють.

Це те, як ми сприймаємо офіціантку в кав’ярні, кларку в банку. Здрастуйте дівчину, яка просто подається на обід? Не дивиться, майже ніхто не може відповісти. Але це в сервісному секторі, де одна з завдань персоналу залишається невидимою. Що робити, якщо така людина зустрічається в житті? Що робити, якщо ви втратите його навіть коли він навколо?

Психологи зателефонують йому нездатність гасити. Але це просто інше ім'я, одна з спроб роз'яснити невиліковний. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Дуже яскраві люди, які живуть за стіною самотності. Тому складно об'єднати всі ці жінки на будь-якій загальній основі. Прийміть, що «енергія сприту» як нездатність залишити відкриті двері, омоліну, післясмак. Це ті, хто робить чоловіка знову і знову.

Що ми робимо про це?

Непримітно розбиття стінки. Це практично неможливо зробити самостійно, тому що стіна є ефектом, і розбити її, потрібно зняти проекцію енергії причини. А потім необхідно довести жінці «в світі», щоб навчити давати сигнали, встановити з'єднання, залишити причіп ...

У будь-якому випадку ви можете знищити стіни! Ви просто повинні вибрати і вибрати.

Автор: Elena Shubina

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Кредит: /users/26725